• BIST 8977
  • Altın 2299.033
  • Dolar 32.3273
  • Euro 35.0707
  • Kayseri 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 22 °C

KAYSERİ OSB’DEN KAYSERİ ŞEKER’E ÖVGÜ

KAYSERİ OSB’DEN KAYSERİ ŞEKER’E ÖVGÜ
KAYSERİ ŞEKER ADİL VE ŞEFFAF YÖNETİM ŞEKLİYLE TÜRKİYEYE ÖRNEK OLUYOR.

www.kayserinews.com  kayserinin en güncel haber sitesi mutlaka tıklayın facebook sayfamız ve twitter sayfamız'dan takip edebilirsiniz.

Kayserinews.com@Kayserinewscomtwittersayfamıztakip edebilirsinizTIKLAYIN,BEĞENİ,YAPIN-FACEBOOK-SAYFASI-HABER-TAKİP-SİSTEMİ .https://www.facebook.com/kayserinewscom-261415263889283/?fref=ts

 

 

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi Kayseri Şeker’e iade-i ziyarette bulundu.Kayseri  OSB Yönetiminin Başkan Tahir Nursaçan ile birlikte tam kadro katıldığı Kayseri Şeker’deki ziyarette Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Özer, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Üyesi Hurşit Dede, Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürü Levent Benli hazır bulundu.Ziyaret esnasında konuşan

d369b364-eb5a-4553-9065-89433f025332.jpg

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan; Kayseri Şeker’i Kayserimize yaraşır ve yakışır şekilde yönettikleri için Kayseri Şeker’in yöneticileri Kayseri Şeker’i Adil ve Şeffaf şekilde yöneterek bugün Kayseri’nin ve Türkiye’nin de gözbebeği hale getirdikleri için teşekkür ediyoruz dedi.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Başkan'ımız Tahir Nursaçan ile çok değerli yönetim kurulu üyeleri ziyarette bulundular. Kendilerini şerefle ağırlama imkanı bulduk. Oldukça yararlı bir sohbet gerçekleştirdik.

Kayseri OSB yönetimi olarak Kayseri Sanayisine yaptıkları hizmetlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Kayserimizin sanayide gelişmesi konusunda gece gündüz çalışıyorlar. Biz de Kayserinin en eski sanayi kuruluşlarından birisi olarak işimizi iyi yapmaya çalışıyoruz. Bu çerçevede Kayseri Şeker’in geldiği nokta çok önemlidir.

Biz bu çalışmaları yaparken bütün sanayicilerimizin sıcak desteğini yanımızda hissediyoruz.Eskiden Kayseri Şeker’in yanından esnaf ve sanayicimiz kaçarken şimdi onlar sıcak ve samimi şekilde ilgi ve alaka gösteriyorlar. Bu da bizi işimize daha fazla motive ediyor, enerjimizi yükseltiyor, başarımızın da artmasına katkı sağlıyor. Kayseri OSB ile elbirliği içerisinde Kayserimize güzel hizmetler yapacağız dedi.

Başkan Akay ayrıca; Kayseri OSB de Kayseri Şeker’in bir kısım şirketlerinin hizmet vermekte olduğuna dikkat çekerek, OSB Yöneticilerinin destekleriyle oradaki şirket ve tesis sayılarını  artırma konusunda zaman içerisinde gelişmeler sağlana bileceğini belirtti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39