• BIST 9079.97
  • Altın 2323.892
  • Dolar 32.355
  • Euro 34.922
  • Kayseri 7 °C
  • Ankara 12 °C
  • İstanbul 13 °C

KAYSERİ SAADET PARTİSİ İLBAŞKANI ARIKAN:

KAYSERİ SAADET PARTİSİ İLBAŞKANI ARIKAN:
"ADAY TESPİTİNDE GEÇMİŞİNDE MİLLİ GÖRÜŞ NOKTASINDA HİÇBİR SİYASİ ZİKZAK VE ŞAİBESİ BULUNMAYAN ADAYLARLA YOLA ÇIKMAYA GAYRET ETTİK"

Saadet Partisi (SP) İl Başkanı Mahmut Arıkan, SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak'ın katılımı ile belediye başkan adaylarını kamuoyuna tanıttıklarını kaydederek, “Biz aday tespitinde, geçmişinde milli görüş noktasında hiçbir siyasi zikzak ve şaibesi bulunmayan adaylarla yola çıkmaya gayret ettik" dedi. 
Saadet Partisi İl Başkanı Mahmut Arıkan geçtiğimiz günlerde genel başkanları Mustafa Kamalak’ın Kayseri’ye geldiğini belirterek, “3 Ocak Cuma günü Kadir Has Kültür Merkezinde Genel Başkanımız Mustafa Kamalak’ın katılımıyla aday tanıtım toplantımız gerçekleştirildi. 16 ilçemiz ve bir büyükşehir belediye başkan adayımızı kamuoyuna tanıttık. Çok güzel bir program oldu. Kamuoyuna vermek istediğimiz mesajları 3 Ocak tarihinden itibaren vermeye başladık. Biz aday tespitinde geçmişinde milli görüş noktasında hiçbir siyasi zikzak ve şaibesi bulunmayan adaylarla yola çıkmaya gayret ettik. Bu 17 arkadaşımızla 29 Mart seçimlerine kadar mücadelemizi vereceğiz. 30 Mart günüde halkımızın takdirini saygıyla karşılayacağız. Bununla alakalı Cuma gününden bu tarafa çok güzel tepkiler söz konusu. Özellikle adaylarımızın geçmişlerinin, duruşlarının halkımız nezdinde çok güzel tepkileri söz konusu. İnşallah bu güzel tepkiler 29 Mart seçimlerinde sandığa yansıyıp en büyük zaferlerle çıkmayı Rabbim bize nasip edecektir diye dualarımızı ediyoruz” diye konuştu.
‘Bu tarihten sonra arazi çalışmalarımıza ağırlık vereceğiz’ diyen Arıkan, “Daha sonra ki kısımda merkezdeki ilçelerimiz Kocasinan, Melikgazi, Talas ağırlıklı bir çalışma söz konusu olacak. Üçüncü olarak da köyler noktasında bir çalışma yürüteceğiz. Son etapta da seçimlere 15 - 20 gün kala merkezde yoğun bir tempoyla çalışmamızı yapıp, halkımızın oyunu talep edeceğiz. Bununla ilgili projelerimiz büyük oranda hazır. Bu projelerimizi yaparken Kayseri’nin dokusuyla, geçmişiyle bütünleşebilen, Kayseri halkının yadırgamayacağı tam tersine sahip çıkabileceği projeleri ortaya koyma gayretindeyiz” şeklinde konuştu.
Kayseri’de bulunan siyasi partilerin temsilcileri ve adaylarına seslenen Arıkan, “Lütfen üsluba dikkat edelim. Sonuçta burası Kayseri. Hatta adaylarımız bir araya gelsin projeler tartışılsın. Hep beraber seçim mücadelesi verilsin. Hassas bir dönemden geçiyoruz. Ağızdan çıkan cümlelere bütün siyasilerin dikkat etmesi gerektiği kanaatindeyiz. Siyasi nezaketi elden bırakmadan inşallah 3 aya yakın bir süreç inşallah kazasız, belasız atlatılır ve halkın takdiri de saygıyla karşılanır” ifadelerini kullandı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39