• BIST 9094.06
  • Altın 2324.793
  • Dolar 32.3663
  • Euro 34.9559
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 19 °C

KAYSERİ SAADET'İN DÜZENLEDİĞİ SEVGİ YÜRÜYÜŞÜNE BÜYÜK DESTEK

KAYSERİ SAADET'İN DÜZENLEDİĞİ SEVGİ YÜRÜYÜŞÜNE BÜYÜK DESTEK
SP'NİN DÜZENLEDİĞİ SEVGİ YÜRÜYÜŞÜNE BÜYÜK DESTEK

y2-010.jpgSaadet Partisi’nin Talas’ta düzenlediği sevgi yürüyüşüne vatandaşlardan büyük destek geldi. 
Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Haşim Özçelik, Talas Belediye Başkan Adayı Gazali Kip, Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Mahmut Arıkan, çok sayıda partili ve vatandaşlar sevgi yürüyüşüne katıldı. Başkan adayları ellerinde ki karanfilleri halka dağıtarak bugünün sevgi yürüyüşü olduğunu ve halkın artık sevgi içinde yaşaması gerektiğini söyledi.
Saadet Partisi Talas Belediye Başkan Adayı Gazali Kip “Üzülerek söylüyorum ki Türkiye’mizin geldiği noktada liderlerimizde ciddi anlamda bir üslup sorunu olduğunu görüyoruz. Ama biz özellikle şunu söylüyoruz, altını çizerek defalarca söylüyoruz: Bugün Türkiye’mizin kutuplaşmaya değil kucaklaşmaya ihtiyacı var. Bugün gerçekleştirmiş olduğumuz sevgi yürüyüşü aslında insanların gönüllerine bir tohum ekmekti” dedi.
Kip “Türkiye’mizin geldiği noktada ne kadar barışa, ne kadar huzura, ne kadar sevgiye ihtiyacımız olduğunu biz bu sevgi yürüyüşüyle göstermek istedik. Bu sevgi inanıyorum ki dalga dalga yayılacak. Talas’la başlatmış olduğumuz bu hamle Kayseri’mize ve Türkiye’mize güzel bir kardeşlik getirecektir. Öyle düşünüyor, buna inanıyoruz. Evet, vatandaşımızın ciddi bir teveccühüyle karşılaştık. İnsanlarımıza karanfillerimiz dağıttık. İnşallah sevgilerinin yeşermesine vesile olur ümitleriyle birlikte yüzlerce araçlık bir konvoyumuzla Talas’ımızın ana caddelerinde bir konvoy gerçekleştirdik. Halkımızı selamladık. Halkımızın yoğun ilgi ve teveccühü bizi aşırı derece de mutlu etmiştir” diye konuştu.
Kip “Bu da gösteriyor ki Allah’ın izniyle sayılı günler kaldı 30 Marta. Vatandaş kararını vermiştir. Bütün hepsini denemiş, bütün partileri, bütün görüşleri denemiştir. Bu sefer Saadet diyecek ve 30 Marta gittiğinde sandıkta Saadet Partisi’ne mührünü basacak ve bu genç kardeşlerin bu fırsatı vereceklerdir. Öyle değerlendiriyorum. Bugün burada bizlerle birlikte olan, bu coşkuya, bu heyecana katılan, sevgi yürüyüşün de gönülleriyle bizlerle olan bütün Kayserili hemşerilerimize ve Talaslı hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Saygılarımı sunuyorum ”dedi.

y3-002.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39