• BIST 9129.9
  • Altın 2324.276
  • Dolar 32.361
  • Euro 34.9529
  • Kayseri 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 15 °C

KAYSERİ SAADET'LE AK PARTİ İL BAŞKANI DENGİZ'İN KARŞILAŞMASI

KAYSERİ SAADET'LE AK PARTİ İL BAŞKANI DENGİZ'İN KARŞILAŞMASI
SP'Lİ ADAYLAR SEÇİM ÇALIŞMASINDA AK PARTİ İL BAŞKANI İLE KARŞILAŞTI

Saadet Partisi Belediye Başkan adayları seçim programı kapsamında gerçekleştirdiği esnaf ziyaretinde Ak Parti Kayseri İl Başkanı Ömer Dengiz ile karşılaştı. 
Saadet Partisi Belediye Başkan adayları Seçim Programı kapsamında gerçekleştirdiği esnaf ziyaretinde karşılaştıkları Ak Parti Kayseri İl Başkanı Ömer Dengiz ile birbirlerine başarılar dilediler. Daha sonra esnaf ziyaretlerine devam eden Saadet Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Haşim Özçelik ile Saadet Partisi Kocasinan İlçe Başkan Adayı Erhan Arıcı esnafla bir araya gelerek sorunlarını dinledi ve seçildikleri taktirde sorunlarını çözeceklerine söz verdi.
Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Haşim Özçelik esnaflarla yaptığı görüşmesinde, “Saadet Partisi ayakta yalnız bizim partimizi gölgeliyorlar ve göstermiyorlar. Bu sanayideki sorunları çözecek tek parti Saadet Partisidir. Siz bizi Refah -Yol zamanından biliyorsunuz. Bugün ise algı yanılgısı yöntemini uyguluyor. Uzmanlar soruyor oyunuzu kime vereceksiniz. Burada 3 parti oluyor bizi ankette bile göstermiyorlar. Başka çalışan yok mu ki var. Saadet Partisi dimdik ayaktadır” dedi.
Özçelik “Genel başkanımız öyle bir insan ki Anayasa Profesörü, İktisat Profesörü, Maliye doçenti, hafız daha da saymaya gerek yok zaten. Böyle mükemmel bir insan ama bizim haberlerimiz kısıtlanıyor. Daha sonra misal bir kanalda çıktık bize fırsat veriliyor. Ulusal kanal ya da Bugün TV de çıktınca bize diyorlar 'bak Saadet Partisi hangi kanallarda çıkıyor?' diyorlar. Ben kendi düşüncemi anlatmak için her yere çıkarım. Onlarda bu ülkenin kanunlarıyla kurulmuş televizyonlar değil mi? Gayri resmi kötü bir televizyon olsa biz zaten çıkmayız. Bu ülkenin kanunlarıyla kurulmuş bir kanalsa çıkarız derdimizi anlatırız. Sonuçta Peygamber efendimizin elçileri Bizans’a geldi anlattı. Biz davamızı her yerde anlatırız. Nereye çıktığımıza değil ne söylediğimize bakın" diye konuştu.
Özçelik “ Belediyede de oylarınızı bekliyoruz. Halkta şöyle bir şey var. Elhamdülillah onları aştık ama baraj problemi var deniliyor. Zaten belediyede de baraj problemi yok genelde de baraj aşağı düşerse yeniden meclise girip eskiden yaptığımız başarıların aynısını yapacağız. 30 Martta da oylarınızı bekliyorum” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39