• BIST 8970.82
  • Altın 2281.96
  • Dolar 32.3217
  • Euro 35.018
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 19 °C

KAYSERİ ŞEKER ‘DEKİ GÖNÜL SOFRALARI

KAYSERİ ŞEKER ‘DEKİ GÖNÜL SOFRALARI
KAYSERİ ŞEKER ‘DEKİGÖNÜL SOFRALARI ÇALIŞANLARLA YÖNETİCİLERİ KAYNAŞTIRIYOR.

Kayseri Şeker çalışanlarının yöneticilerle kahvaltı buluşmaları gelenekselleşiyor.

Kayseri Şeker birim çalışanları tarafından hazırlanan kahvaltı sofralarına yöneticileri davet ederek  gönül sofraları adı verilen kahvaltılarda bir araya geliyorlar.

Kayseri Şeker’de çalışanlarla yöneticileri buluşturan bu yeni uygulama Kurumsal  gelişmeler yanı sıra birimlerle ilgili sorunlar ve çözüm önerileri de görüşülürken,  kahvaltılı toplantıların çalışanların motivasyonuna katkı sağladığı  için bütün birimlerle zaman içerisinde yapılmaya devam edileceği belirtildi.

Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Özer, Yönetim Kurulu Üyelerinden Halis Lektemur, Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürü Levent Benli, Genel Müdür yardımcılarından Mehmet Özoğul, Şeker-İş Sendika Kayseri Şube Başkanı İbrahim Dayı Kalite Kontrol Laboratuvar çalışanlarının Gönül sofrasında çalışanlarla bir araya geldiler.

Kalite Kontrol Laboratuvarının önemine değinilerek  Kampanya dönemi boyunca günlük olarak yaklaşık 1100 analiz yapılarak 2015-2016 kampanyası boyunca toplam 100.000 analiz yapıldığı ayrıca  

Kayseri Şeker Fabrikasında ham madde , ara ürünler, son ürünler ve işletmede kullanılan her türlü malzemenin analizinin, pancardan melasa ve şekere, alçıtaşından kutu kapağına, polipropilen torbadan hidroklorik asite, kömürden kireç taşına kadar uzanan çeşitlilik de kimyasal madde ve malzemelerin analizi yapılmaktadır. Herbiri birbirinden çok farklı olan bütün bu madde ve malzemelerin analizinde Türkiye ve dünyada kabul edilen metotlar  uygulanmakta olduğu,Kalite Kontrol Laboratuvarı bünyesinde dışarıdan gelen kömür, kireç taşı, fuel oil vb. malzemelerin analizleri de yapıldığı, Kalite Yönetim Sistemimiz çerçevesinde sahip olduğumuz belgeler gereği (TS 861, Helal Gıda , FSSC 22000 , TS EN ISO 22000 , TS EN ISO 9001, TS ISO 10002, TS 18001, TS EN ISO 50001) kontrol amaçlı analizler de Kalite Kontrol Labotavarı bünyesinde yapılmakta, doğrulama amaçlı analizler ise dış laboratuvarlara yaptırılmaktadır.

Ayrıca Kayseri Pancar Kooperatifi Bölge Müdürlükleri tarafından da başlatılan Gönül sofrası adı altındaki kahvaltıların ilki Merkez Bölge Müdürlüğü çalışanları ile gerçekleşti.

 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39