• BIST 9111.31
  • Altın 2323.888
  • Dolar 32.3797
  • Euro 35.0176
  • Kayseri 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 20 °C

Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürü Levent Benli:

Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürü Levent Benli:
Kayseri Şeker ve Kayseri Ulaşım A.Ş.Ulusal Kalite Hareketine dahil oldu.

Ülkemizin farklı coğrafyalarından pek çok kurumun iyileştirme projelerini paylaşma imkanı bulduğu  Ulusal Kalite Hareketine Kayseri Şeker ve Kayseri Ulaşım A.Ş. de dahil oldu.

unnamed-(1)-018.jpg

 

 Kalder’in 1988 yılında başlattığı ve  kamu ile özel sektörde 500’e yakın kurumun üye olduğu Ulusal Kalite Hareketi’nin  Kayseri sanayisi ile buluşması organizasyonunda Kayseri Şeker ile  imza töreni gerçekleşti.

 

Kayseri OSB Müdürlüğü Konferans salonunda düzenlenen Ulusal Kalite hareketi imza törenine Kayseri  Ulaşım A.Ş. adına Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa  Çelik, Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürü Levent Benli  Kalite derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Doğan, OSB Başkan vekili  Şükrü Boydak katıldı.

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik konuşmasında; Özel sektörde kalite ve müşteri memnuniyeti nasılsa kamu tarafında da  seçmen memnuiyeti çok önemli sizin yaptığınız ocağın, kanepenin, fırının iyiliği kalitesi nasıl önemliyse bizim içinde raylı sisteme binen hemşerilerimizin ya da suyumuzu içen vatandaşımızın suyunu kaliteli getirmek bizim görevimiz. Bu anlamda biz belediye olarak Kayseri Büyük Şehir Belediyesi olarak kaliteye ve kalite için gereken standartlara standart belgelerine önem veriyoruz. Bu anlamda hepsi birbirinden değerli ulusal ve uluslar arası  çapta hem belgelerimiz var hemde onun karşılığında yaptığımız çalışmalarda aldığımız ödüllerimiz var. En iyi Kentsel Entegrasyon ödülü bizim ulaşım A.Ş miz almıştı. Yine 2010 yılında en iyi hafif raylı Sistem ödülünü aldık bunların hepsi uluslararası çapta aldığımız ödüllerdir. Yine sürdürülebilir Gelişme ödülünü ulaşıma  A.Ş aldı. Buna benzer yedi sekiz ayrı ödül almış bir şirketle çalışıyorsunuz. Ama bu yetmiyor bize kalitemizi daha da ileriye götürmek için daha üst seviyeye ulaştırmak için bir üst gözün bize bakıp incelemesi gerekiyor. Bu anlamda Kalder ile yapacağımız çalışmaya biz çok önem veriyoruz. dedi.

 

Ulusal Kalite Hareketi’nin  Kayseri sanayisi ile buluşması organizasyonunda Kayseri Şeker ile kalite Derneğinin imza töreni sonrasında konuşan Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürü Levent Benli;

 

Toplam kalite yolculuğun da bizim çok belgemiz var. Kalder’le bu belgeleri taçlandırmış olduk ve belirli bir seviyeye getirmiş olduk. Bizim Gıda Güvenliği, İş Güvenliği, Kalite Yönetimi ile Sadeks , Helal Gıda Belgesi gibi bir çok belgemiz var. Müracaat ettiğimiz iki belge daha var İş güvenliği gibi. Bunlarla şirketimizi rekabet edebilir düzeye getirmeye ve güçlü konuma getirmeye  çalışacağız. Kalder, şirketimizin kurumsal yapısını zirveye ulaştırmamızda en önemli bir belge olduğunu düşünüyoruz. Bundan dolayı yeni bir sorumluk aldık ve ona göre çalışmalarımızı devam ettireceğiz.

 

Kalder Kayseri Temsilcisi Salih Yalçın; Kayseri Şeker ve Kayseeri Ulaşım A.Ş.nin Kalite yolculuğuna birlikte devam etme kararlarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Biz gurur duyuyoruz bende Kayseriliyim çocukluğumdan beri aileden ve yakınlarımızdan da Kayseri Şeker fabrikasında görev almıştır. Kayserinin gururu bir firma . Yeni yönetimle beraber bir çok şeyin değiştiğini biz de fark ettik. Hüseyin Başkanın bir takım makalelerini takip ediyoruz 2017 yılında şeker fabrikası dünyaya rekabet etme durumunda olacak.  Kalder de bu konuda Kayseri Şeker’e destek olacaktır  dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39