• BIST 9008.98
  • Altın 2281.224
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.049
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 19 °C

Kayseri Şeker Fabrikası'nda 56. Genel Kurul Yapıldı

Kayseri Şeker Fabrikası&#39nda 56. Genel Kurul Yapıldı
BAŞKAN HÜSEYİN AKAY: “PİYASANIN ŞİRKETİMİZE OLAN GÜVENİ YÜZDE 85’LERE TIRMANDI”
Kayseri Şeker Fabrikası 56. Olağan Genel Kurulu, fabrika toplantı salonunda gerçekleştirildi. Şirketin 2010-2011 Bilanço dönemini kapsayan 2010 faaliyet yılına ait bilanço, kar ve zarar hesapları ile Yönetim Kurulu faaliyet raporları görüşülerek karara bağlandı.
Kayseri Şeker Fabrikası 55. Olağan Genel Kurul Toplantısı, fabrika toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu Üyeleri, Şirket Ortakları ve çok sayıda fabrika personeli katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Genel Kurul'a geçildi. Divan Başkanlığı’nı Hüseyin Akay’ın yaptığı Genel Kurul’da, Oy Toplayıcı olarak Pancar Ekicileri Kooperatifi Müdür Yardımcısı Uğur Metiner ve Atilla Taflıoğlu seçildi.
Toplantı’nın açılışında konuşan Kayseri Şeker Fabrikası A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, böyle geniş katılımlı bir Genel Kurul yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Yakın bir zaman öncesine bir çok olumsuzluğun hakim olduğu Kayseri Şeker Fabrikası, şu an emin adımlarla olumsuzluk perdesini üzerinden atmaya başlamıştır. Piyasanın şirkete olan güveni yakın bir zamana kadar çok düşük yüzdelerle seyrederken bugün bu rakam yüzde 85’lere tırmanmıştır. Bu da göstermektedir ki, şirketimiz her geçen gün daha iyi bir noktaya taşınmakta ve geleceğini teminat altına almaya başlamaktadır” şeklinde konuştu.
Daha sonra Genel Kurula geçildi. Gündemde bulunan Türk Ticaret Kanunu’nun 375. ve Şirket Ana Sözleşmesinin 59. maddesi gereğince Divan heyetine yetki verilmesi, Şirket 2010-2011 Bilanço Dönemini kapsayan 2010 faaliyet yılına ait bilanço, kar ve zarar hesapları ile Yönetim Kurulu faaliyet raporları, 2010 yılı bilanço ile kar ve zarar hesaplarının tasdiki, Yönetim ve Denetim Kurulu’nun ibrası, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Müfettişleri’nin şirket denetimi sonucu hazırladıkları 14.12. 2010 tarih ve 3938/6560 sayılı raporun görüşülmesi ve raporda belirtilen hususların karar bağlanması, Şirket iştirak ve bağlı ortaklıkların ve atıl olan gayrimenkullerin görüşülmesi gibi konular görüşülerek karara bağlandı.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39