• BIST 8970.5
  • Altın 2281.96
  • Dolar 32.3217
  • Euro 35.018
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 19 °C

Kayseri Şeker Fabrikası'ndaki Yolsuzluk Operasyonu

Kayseri Şeker Fabrikası'ndaki Yolsuzluk Operasyonu
Kayseri Ticaret Odası (Kto) düzenlediği İstişare Toplantısı'nın ardından yayımladığı sonuç bildirgesinde, Kayseri Şeker Fabrikası'ndaki yolsuzluk operasyonu kapsamında tutuklanan Kto Başkanı H.Ali Kilci'nin suçsuz olduğuna inandıklarını ifad
Kayseri Ticaret Odası (Kto) düzenlediği İstişare Toplantısı'nın ardından yayımladığı sonuç bildirgesinde, Kayseri Şeker Fabrikası'ndaki yolsuzluk operasyonu kapsamında tutuklanan Kto Başkanı H. Ali Kilci'nin suçsuz olduğuna inandıklarını ifade ederek, "Yönetim Kurulu Başkanımız sayın H. Ali Kilci'nin sürmekte olan soruşturma evresinde her zaman olduğu gibi yanındayız" denildi.

Kayseri Ticaret Odası, Oda Meclisi, Disiplin Kurulu ve Meslek komitesi üyelerinin katıldığı İstişare Toplantısı'nın ardından bir sonuç bildirgesi yayımlandı. Sonuç Bildirgesinde, bir soruşturma kapsamında tutuklu bulunan H. Ali Kilci'nin Kto'yu temsilde ve yaptığı görevlerdeki üstün başarılarının her türlü övgünün üzerinde olduğu ifade edilerek, şu görüşlere yer verildi:

"Seçildiği günden beri büyük özveri ve çalışkanlığı ile Kayseri'ye sembol olmuş, şehrin ve ticaret erbabının birlik ve beraberliği için hep gayret etmiş olan sayın başkanımızın bir an önce aramıza dönmesi en büyük dileğimizdir. Adalete olan güvenimiz tamdır. Kayseri Ticaret Odası Meclisi olarak, bugüne kadar hep kanun ve nizam içerisinde görev yaptık. Yasalara ve kanunlara olan bağlılığımız ve görev anlayışımız, ticaret hayatımızdaki başarılarımızın göstergesi olmuştur. Meclisimiz yaklaşık 15 bin üyenin temsil ediliği Türkiye'nin 5. büyük odası olmasından gurur ve onur duymaktadır. Yönetim Kurulu Başkanımız sayın Kilci, Türkiye Ticaret Odaları Konsey Başkanlığı'nı meclisimizden ve üyelerimizden aldığı büyük güç ve destek ile sürdürmekte ve bizleri en iyi şekilde temsil etmektedir."

Bildirgede, şöyle denildi:

"Kayseri Ticaret Odası Oda Meclisi, Disiplin Kurulu ve meslek komitesinin seçkin ve saygın üyeleri olarak, Yönetim Kurulu Başkanımız sayın H. Ali Kilci'nin sürmekte olan soruşturma evresinde her zaman olduğu gibi yanındayız. Sayın başkanın suçsuz olduğuna inanıyoruz. Tedbir olarak yasanın getirdiği tutuklamanın cezaya dönüşmemesini ümit ediyoruz. Bir hukuk devleti olan ülkemizde hukuk dışına çıkılmayacağına yürekten inanıyoruz. Sayın başkanımızın şerefle temsil ettiği görevine en kısa zamanda döneceğine de kalben inanıyor ve dua ediyoruz."
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39