• BIST 9079.97
  • Altın 2307.515
  • Dolar 32.3424
  • Euro 35.0714
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İstanbul 19 °C

Kayseri Şeker Genel Müdürü Levent Benli

Kayseri Şeker Genel Müdürü Levent Benli
ŞEKER, ‘ZEKÂ KÜPLERİ’Nİ BULUŞTURACAK

Son yıllarda her alanda ilklere ve büyük başarılara imza atan Kayseri Şeker, çocukların ve gençlerin zihinsel gelişimine de önemli ölçüde katkı sağlıyor. Kayseri’yi, satrançta Süper Lig’de temsil eden ilk ve tek takıma sahip olduklarını hatırlatan Kayseri Şeker Genel Müdürü Levent Benli,  ‘Zekâ Oyunları ve Satranç Merkezi’ kuracaklarını duyurdu.

 

unnamed-(1)-068.jpg

Kocaeli’nde 3 Ağustos’ta başlayan ve 12 gün devam eden Türkiye İşbankası Satranç Süper Ligi’nde Kayseri Şeker Satranç takımının 4 derece birden alması Kayseri Şeker Yönetimi’ni harekete geçirdi.

Kayseri Şeker Genel Müdürü Levent Benli sosyal sorumluluk anlayışı çerçevesinde çocukların ve gençlerin fiziksel ve zihinsel gelişimine sportif ve zihinsel aktivitelerle destek verdiklerini hatırlattı.

Genel Müdür Benli bu çerçevede Kayseri Şeker Satranç Takımı’nın Kayseri’yi Süper Lig’de temsil eden ilk ve tek takım olduğunu ifade ederek; ‘ Satranç Takımımız çok başarılı müsabakalara imza attı. 14 takımın katıldığı ve 12 gün devam eden Türkiye İşbankası Satranç Süper Lig Şampiyonası’nda 4 ayrı derece alarak ligi 5. sırada tamamladı. Beşiktaş’ın şampiyon olduğu ligde takımımızı tebrik ediyor,  önümüzdeki sezon başarı çıtasını çok daha yükseğe taşıyacağına yürekten inanıyoruz’ dedi.

Amaçlarının başta çiftçi çocukları olmak üzere bölgedeki çocukların zihinsel gelişimlerine destek vermek olduğunun altını çizen Genel Müdür Benli açıklamasını şöyle sürdürdü:

‘SATRANÇ VE ZEKÂ OYUNLARI MERKEZİ KURACAĞIZ’

‘Kayseri Şeker olarak her alanda ilklere imza atmanın sevinci ve gururunu yaşıyoruz. Sosyal sorumluluk anlayışımız çerçevesinde çocuklarımızın fiziksel ve zihinsel gelişimlerine de katkı sağlıyoruz. Bu çerçevede Kayseri Şeker olarak Satranç ve Zekâ Oyunları Merkezi kuracağız. Bu merkezimiz başta çiftçi çocuklarımız olmak üzere bölgedeki gençlerimize hizmet verecek. Biz biliyoruz ki taşrada, Anadolu’da çok üstün yetenekli ve zeki çocuklarımız var. Amacımız bu çocuklarımıza fırsat vermek’ şeklinde konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39