• BIST 9079.97
  • Altın 2324.068
  • Dolar 32.3623
  • Euro 34.9104
  • Kayseri 7 °C
  • Ankara 12 °C
  • İstanbul 13 °C

Kayseri Şeker Yaz Spor Okullarında 600 öğrenciye kurs imkanı

Kayseri Şeker Yaz Spor Okullarında 600 öğrenciye kurs imkanı
Kayseri Şeker’in Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında futbol, güreş, satranç ve masa tenisi branşlarında yaz kursları başladı.

Kayseri Şeker tarafından ücretsiz olarak açılan yaz spor okuluna 8-14 yaş gurubunda kayıt yaptıran 300 öğrenciye, din kültürü ve ahlak bilgisi ve 4 branşta haftada 4 gün eğitim verildiği belirtildi. 

Yaz Spor Okullarını, Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Üyelerinden Mustafa Demir, Abdullah Borazan, Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürü Osman Canıtez, Genel Müdür yardımcısı İsmail Gedik, Kayseri Şeker Spor Kulüp Başkanı ve Şeker-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı İbrahim Dayı, Kayseri Şeker Fabrikası birim müdürleri ile birlikte ziyaret ederek yöneticilerden kurslar hakkında bilgi aldılar. Ziyaret esnasında Kayseri Şeker Spor Kulüp yöneticileri de hazır bulundular. 

Yaz spor okulları ziyaretinde konuşan Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, “Kayseri Şeker Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Yaz spor okulları uygulamasını sekiz senedir gerçekleştiriyoruz. Bu sene itibariyle Kayseri'de 340 öğrenci Boğazlıyan’da 250 kişi olmak üzere toplamda Yaklaşık 600 gencimiz bu etkinlikten faydalanıyor” dedi. 

Başkan Akay konuşmasını şöyle sürdürdü; 
“Kayseri Şeker olarak Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Yaz spor okulları faaliyetimizi isteyerek ve severek çok değerli hocalarımızın eşliğinde gerçekleştiriyoruz. Böylece gençlerimizi geleceğe hazırlamak, yeteneklerini geliştirmeleri ve birlikte hareket etme becerisini sağlamaları açısından bu ekip ruhu anlayışı içerisinde olmalarına katkı sağlıyoruz. 
Gençlerimizin hem kendilerine, hem ailelerine, hem de büyük Türk milletine faydalı insanlar olarak yetişmeleri açısından bu etkinliğe önem veriyoruz. Bu hizmeti de herhangi bir bedel karşılığı yapmıyoruz.Sadece değerli çocuklarımıza faydalı olmak daha iyi bir şekilde yetişmelerine katkı sağlamak için yapıyoruz. Hocalarımız da bütün maharetlerini, yeteneklerini sergiliyorlar ve başarılı bir şekilde uyguluyorlar. 
Yaz spor okullarımızda futbol yanında aynı zamanda. Satranç ve Kültür çalışmaları şeklinde de değerlendirmeler yapılıyor. Böylece hem sokakta böyle rasgele bir takım kötü alışkanlıkların ve edinmesinden çocuklarımızı kurtarmış oluyoruz hem de geleceğe hazırlamak açısından karınca kararınca bir katkı sağlamış oluyoruz. Gördüm ki sizler de bu yaştaki çocukların yapabileceğinin en azamisini ciddiyet ve disiplin içerisinde yapıyorsunuz. Biz de tabi bu başarılarınızı görmüş olmaktan dolayı memnuniyet duyduğumuzu bu vesileyle ifade ediyoruz.” 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39