• BIST 9094.06
  • Altın 2323.989
  • Dolar 32.3607
  • Euro 34.9689
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 19 °C

Kayseri Şeker'den Çalışanlarına Teşvik ikramiyesi

Kayseri Şeker'den Çalışanlarına Teşvik ikramiyesi
KAYSERİ ŞEKER ÇALIŞANLARINA 62. KAMPANYA BAŞLANGICINDA TEŞVİK İKRAMİYESİ MÜJDESİ GELDİ.

www.kayserinews.com kayserinin en güncel haber sitesi mutlaka tıklayın facebook sayfamız ve twitter sayfamız'dan takip edebilirsiniz.

Kayserinews.com@Kayserinewscomtwittersayfamıztakip edebilirsinizTIKLAYIN,BEĞENİ,YAPIN-FACEBOOK-SAYFASI-HABER-TAKİP-SİSTEMİ .https://www.facebook.com/kayserinewscom-261415263889283/?fref=ts

 

 

 

Kayseri Şeker’de 62. Kampanya dönemine Muvakkat işçilerin iş başı yapmasıyla başlandı. 


Muvakkat İşçilerin iş başı yapmaları nedeniyle yapılan toplantıya Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürü Levent Benli, Şeker-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı İbrahim Dayı ile yaklaşık bin çalışan katıldı.

 

20160424aw727574_02.jpg
Toplantıda konuşan Kayseri pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay; "Yeni bir kampanyanın başlangıcını hep beraber yapıyoruz. Öncelikle Cenabı Allah’a bizi tekrardan yeni bir kampanyaya eriştirdiği için sonsuz şükürler ediyoruz ve bu yeni dönemimizin yeni kampanyamızın inşallah hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Öncelikle kazasız belasız ama verimli bir kampanya dönemini hepimize diliyorum hem sizlere hem çiftçilere diliyorum Allah işimizi gücümüzü rast getirsin" dedi.


Başkan Akay, "Biz büyük Kayseri Şeker ailesiyiz. Bu özelliğimizi her gün biraz daha pekiştirmek, her gün daha fazla güçlendirmek, her gün birbirimizi sevmek saymak birbirimizi kucaklamak ve birbirimizi kollamak, işimizi de kollamak durumundayız" ifadesinde bulunarak şu şekilde konuştu:


"Kayseri Şeker’in beş senedir elde etmiş olduğu başarı tesadüf bir başarı değildir. Bu başarı top yekûn hepimizin başarısıdır. Başarıda yönetim kurullarımızın da mutlaka önemli bir katkısı vardır.

Bizler işimizi ciddiye alıyoruz sahipleniyoruz. Bu başarıya samimiyetle gönülden katkı sağlayan ortak olan herkese teşekkür ediyorum. Kayseri Şeker’in elde etmiş olduğu başarısını daha yukarılara hep beraber taşıyacağız. Kayseri Şeker in gücü Kayseri Şeker in varlığı Türkiye de sadece Kayseri de değil sadece Yozgat Sivas Nevşehir için değil bütün Türkiye’deki çiftçi için, Şeker sektörü için çok anlamlıdır.


Fabrikamızda çalışan ve çıkışa giden muvakkat işçilerimiz olarak sizin büyük ekseriyetleriniz nisan itibariyle yeniden başladınız. Dışarıda çok az bir arkadaşımız kaldı onlar da 90 günlük süreyi tamamlamak için bekliyorlar.

Biz bu işte hakkaniyetli davranmaya çalışıyoruz. Bu uygulama sendika ile de ortaklaşa yapılan bir uygulamadır.
Kayseri Şekerin elde etmiş olduğu başarılar da elde etmiş olduğu gelirler de çalışanların, çiftçinin de yüksek payı vardır.

Dolayısıyla herkes hak ettiğini alacaktır. Çiftçimiz üzerine düşeni yaptı hak ettiğini aldı helali hoş olsun. Tabi çalışanlarımız da hak ettiğini alması gerekiyor bunu da yönetim kurullarımızla değerlendirerek bu sene de teşvik ikramiyesinin verilmesini kararlaştırdık. Çalışanımıza da helali hoş olsun.


Biz inanıyoruz ki bu anlayış bu birlik bütünlük bu çalışma azmi bu çalışma arzusu devam ettiği sürece bunların çok daha fazlasını bu şirket, çalışanları ve çiftçisiyle beraber elde edecek biz buna inanıyoruz."
Bu müjde Kayseri Şeker çalışanları tarafından büyük bir coşku ile karşılandı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39