• BIST 9079.97
  • Altın 2324.301
  • Dolar 32.363
  • Euro 34.9365
  • Kayseri 10 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 14 °C

KAYSERİ ŞEKERDEN,ÇALIŞANLARINA TEŞVİK İKRAMİYESİ

KAYSERİ ŞEKERDEN,ÇALIŞANLARINA TEŞVİK İKRAMİYESİ
FABRİKANIN KARINDAN ÇALIŞAN DA NASİBİNİ ALIYOR

Kayseri Şeker Fabrikası çalışanlarına sektöründe ilkleri yaşatmaya devam ediyor. Kayseri Şeker de sıkıntılı, buhranlı günleri geride kalması ve yatırım yapabilir duruma gelmesi, Kar’ı ile Kayseri’de ilkler arasında yer alması Yöneticileri, çalışanları ve çiftçileri memnun etti.

unnamed-(1)-048.jpg
Kayseri şeker ekim günleri, çapa günleri, tarla günleri, söküm günleri  ve çiftçi meclisi uygulamalarıyla  Çiftçilerin her zaman yanlarında olması yanında Fabrikanın  durumu iyileştikçe çalışanlarının moral ve motivasyonunu artırması, iş yerlerini sahiplenmeleri bakımından “Teşvik İkramiyesi” verme kararı ile çalışanların yüzlerini bir kez daha güldürdü. 
2014 yılında çalışanına yıllık karından teşvik  ikramiyesi vererek ilklere adını yazdıran Kayseri Şeker, 2015 yılı karından  çalışanına teşvik ikramiyesi vermek suretiyle Ülkede  ve iş dünyasında “Karını çalışanı ile paylaşma” geleneği oluşturdu. Teşvik İkramiyesi Kayseri Şeker ve Boğazlıyan Entegre tesisi çalışanları arasında büyük bir coşku ile karşılandı.
Kayseri ve Boğazlıyan Şeker Fabrikalarında çalışanlarla yemekte bir araya gelerek Teşvik primi kararını Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte   açıklayan Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay; Biz başlangıçta demiştik ki buranın iki tane sahibi var birisi çiftçiler birisi çalışanlar.  Bu fabrika Allah’ın izniyle iyi para kazanırsa iyi gelir sağlarsa bundan çiftçiler de payını alacak çalışanlar da demiştik. Geçen sene Kayseri Şeker Fabrikamız iyi para kazandı ve çalışanlarımıza teşvik ikramiyesi verdik.
Bu sene de bu fabrikamız iyi para kazandı. Yönetim kurullarımızın kararı ile çalışanlarımıza bir maaş teşvik primi ödenmesi kararlaştırıldı. Teşvik priminin ödemesini   bu hafta  gerçekleştireceğiz. İnşallah herkes için hayırlı olur inşallah hepiniz ağız tadıyla çoluk çocuğunuzla birlikte bunu değerlendirme imkânını bulursunuz. Daha nicelerinin olmasını temenni ediyoruz” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39