• BIST 9008.05
  • Altın 2278.004
  • Dolar 32.3105
  • Euro 35.0468
  • Kayseri 10 °C
  • Ankara 9 °C
  • İstanbul 16 °C

KAYSERİ ŞEKER'İ ELE GEÇİRMEK İSTEYENLER

KAYSERİ ŞEKER'İ ELE GEÇİRMEK İSTEYENLER
KAYSERİ ŞEKER;VATAN MİLLET İÇİN ÜZERİNE DÜŞENİ HER ZAMAN YAPMIŞTIR BUNDAN SONRA DA YAPAR

Kayseri Şeker işçi yemekhanesi tarihi bir gün yaşadı. Kayseri Şeker'in bütün personeli, alçakça yaşanan darbe girişiminden sonra, Vatanına, Milletine, Bayrağına ve Devletine en güçlü şekilde sahip çıkacağını duruşu ve tavrıyla teyit etti. Bunun yanında ülkede bu problemler yaşanırken, tek problemleri Kayseri Şeker'i ele geçirmek olan, bunun için hayasızca saldıran ve iftira üretenlere karşı da top yekün kurumuna sahip çıkacağını yine en güçlü şekilde ortaya koydu.

 

KAYSERİNEWS.COM KAYSERİ'NİN EN ÇOK TAKİP EDİLEN HABER SİTESİ 

 

Kayseri Şeker ile ilgili olarak son günlerde Basın ve Sosyal medya aracılığı ile çeşitli iftiralar atan ve haddini aşan ifadeler kullananlara Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay’dan çok sert cevap geldi. Başkan Akay; Kayseri Şeker, Vatan Millet için üzerine düşeni her zaman yapmıştır bundan sonra da yapar dedi.

Kayseri Şeker Sosyal tesislerinde tüm çalışanların katıldığı toplantıda konuşan Başkan Akay; 15 Temmuz gecesi milletimiz ve milli kurumlarımız, demokrasimize kasteden alçakça bir saldırıyı önlemiştir. Halkımız, demokrasiye sahip çıkmıştır. Darbe girişimi haberleri ortaya çıktığı gece, Çiftçilerimiz, Çalışanlarımız, Yönetim Kurullarımız ile birlikte Büyük Kayseri Şeker ailesi olarak tepkimizi ilk anda ortaya koyduk. Bu hain kalkışmanın başarısızlığa uğraması, Türk milletinin birlikte duruşu, kararlı tutumu ve demokrasiye sahip çıkma iradesiyle mümkün olmuştur dedi. Başkan Akay konuşmasını şöyle sürdürdü; Allah bir daha bu acıları, sıkıntıları yaşatmasın. Dışarıdan gelen saldırılara bu millet, devlet her zaman cevabını verdi. Alçaklık içeriden gelince işte bu insanın daha çok zoruna gidiyor. Bunun kabul edilmesi kolay bir şey değil. Hain içeriden olunca bu devleti ve milleti daha fazla yaralıyor. Millet olarak ağır bir travma geçirdik. İnşallah bu yaralar kısa sürede sarılır ve bunun acıları ortadan kalkar. Bu konuda hepimize görevler düşüyor. Bu devlete sahip çıkmak hepimizin görevidir.

Eğer devletimiz güçlü olur, ayakta kalır ve bu sıkıntıları ortadan kaldırırsa bizim bu kurumda huzurlu olmamızın bir anlamı olur. Devlet sıkıntılar yaşarsa biz burada huzurlu olamayız. Biz ancak milletimizle güler onlar ile seviniriz. Bu konuda devletin çeşitli çalışmaları oluyor. Çeşitli kurumlara sızmalar olmuş.

Sayın Cumhurbaşkanımızın en yakınında ki insanlar bu kapsamda tutuklandılar. Genelkurmay başkanı ve kuvvet komutanları en yakınları tarafından esir alındı. Buna benzer pek çok yerde yüksek makama gelmiş insanlar bu devlete kast ediyorlar. Bu milletten ne istediler anlaşılır gibi değil Allah hainlere fırsat vermesin. İhanet damara girerse akıl ve mantık denen bir şey kalmıyor. Ahlaksızlık ve alçaklık hakim oluyor. Ondan sonrada bu tür olaylar yaşanıyor.

Ama devletin elinde önemli bilgiler var. Biz bunu kabul etmek ve değerlendirmek zorundayız. Bu konuda alınması gereken tedbirler ne ise onu almak zorundayız. Bu konuda yanlış dedikodular üretilmeye çalışılıyor. Şimdi bu çerçevede bizimde almamız gereken tedbirler vardı. Biz de devletimize katkı sağlamak için bir takım tedbirleri aldık. Bu çerçevede burada görev yapan 9 arkadaşın iş akdi feshedildi. Bu alınması gereken bir tedbirdi.Başka alınması gereken tedbirlerde olursa bundan hiçbir şekilde geri durmayız. Asıl olan bu kurumun dimdik ayakta kalmasıdır. Her birimiz çok önemliyiz. Ama bu kurum hepimizden daha da önemli. Bu kurumdan çiftçi, çalışan ve aileleri olarak on binlerce insan ekmek yiyor. Onun için bu kurumun güçlü bir şekilde ayakta kalması lazım.

Devletimiz ayakta ise bizim ayakta olmamızın bir anlamı var. Dünyanın bütün güçleri Türkiye’ye kast ediyorlar şu anda. Ama bu millet direndi. Gece yapılan demokrasi nöbetleri bunun için yapılıyor. Tekrardan ihtilal olacak diye değil, dünyaya karşı bu milletin birliğini, bütünlüğünü tamamen göstermek, ortaya koymak için yapılıyor. Biz Allah’ın izniyle devletimize, ülkemize, fabrikamıza zarar verecek hiç bir davranışın içinde olmayız. Hiç bir şekilde kimse bize bu şekilde yaftayı yapıştıramaz, böyle çamurlarda bizim üzerimize bulaşmaz.

Ama hepimiz, hep beraber çiftçilerimizde dahil olmak üzere bu kuruma sahip çıkma mükellefiyetimiz var. Bu kurumu alçaklara, haramzadelere haşhaşilere yedirmeyecek hep beraber başarılı olacağız, Devletimize, Milletimize de hizmet edeceğiz, bu ülkeyi darbeyle çökertemeyenlere, ekonomik olarak çökertmek isteyenlere karşı da bu millet bütün gücünü ortaya koyacak. Biz de bunun öncüsü olacağız.

Kayseri Şeker'i sektörümüzde en başarılı noktaya getireceğiz, bunun çalışmalarını yapıyoruz. Bunlardan geri adım atmıyoruz, bunları da başaracağız.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39