• BIST 9071.88
  • Altın 2324.344
  • Dolar 32.3615
  • Euro 34.924
  • Kayseri 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 15 °C

KAYSERİ ŞEKER'İN BOMBA BAŞARISI TÜRKİYEDE SES GETİRDİ

KAYSERİ ŞEKER'İN BOMBA  BAŞARISI TÜRKİYEDE SES GETİRDİ
KAYSERİ ŞEKER’İN BAŞARISI TÜRKİYEDE SES GETİRDİ

Kayeseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Şarkışla ve Pınarbaşı pancar ekicilerinin de katıldığı Büyük Şeker ailesi Şeker Sofrasında yapmış olduğu konuşmada; Kayseri Şeker’in son üç yılda elde ettiği başarının Türkiye genelinde büyük ses getirdiğine dikkat çekti. 
Akay, "Bizler üç yıllık faaliyet dönemimizde 222 milyon toplam kar sağladık. Geçen sene ise bir senede toplam 122 milyon kar sağlandı. Başarımız Türkiye’de ses getirdi herkes Kayseri Şeker in bu başarısını ilgiyle ve dikkatle takip ediyor. Emin olun bu sektörde bizden daha yüksek kar sağlayan başka bir kuruluş yok. İkincisi çiftçisine bizden daha fazla fiyat uygulayan şirket yok. Üçüncüsü bizden daha fazla çiftçisine para kazandıran şirket yok" diye konuştu.
"Bu başarı, Pancar Çiftçisi, Yönetim Kurulu üyeleri, çalışan personel, hizmet alınan ve hizmet verilen tüm sektör temsilcilerinin de katkısıyla gerçekleşmiştir" diyen Akay, "Emeği geçen katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Bu başarının devamı için herkes daha duyarlı olmaya davet ediyorum. Kayseri Şeker, Beş Vilayette pancar ekimi yapan çiftçilerimizin ortak malıdır. Kar eden ve örnek alınan bir kuruluş olarak devam etmesi için yılda bir sefer yapılan mali genel kurulda çiftçinin fabrikasına sahip çıktığını göstermesi, mali genel kurulun yapılacağı salona teşrifi ile gerçekleşecektir. Tüm çiftçileri kendi mallarına sahip çıkmak üzere Mali genel kurul salonuna bekliyoruz" dedi.
Şarkışla Belediye Başkanı Turgay Oğuz yapmış olduğu konuşmasında; "Bugün burada bizi sofranızda misafir ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Hüseyin Başkanımıza da hasseten teşekkür ediyorum. Pancarda kota var ama bizim sevgimizde kota yok. Biz sizi seviyoruz inşallah bu sevgimizde daimi olur. Allah ürünlerinizi bereketli kılsın ramazan ayı içerindeyiz ramazan ayı nasıl bereketli kılındıysa eviniz ürünleriniz evlatlarınız bereketli olsun önümüzde bir aydan daha hayırlı olan bir gün var ben şimdiden kadir gecenizi tebrik ediyorum sevdikleriniz birlikte mutlu bir şekilde çocuklarınızla ailenizle birlikte bayrama ulaşmanızı temenni ediyorum" ifadesinde bulundu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39