• BIST 9089.58
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 21 °C

KAYSERİ ŞEKERSPOR, TALAS DERBİSİ’NE HAZIRLANIYOR‏

KAYSERİ ŞEKERSPOR, TALAS DERBİSİ’NE HAZIRLANIYOR‏
BÜYÜK DERBİYE DOĞRU:KAYSERİ ŞEKERSPOR, TALAS DERBİSİ’NE HAZIRLANIYORÇALIŞMALAR BÜYÜK BİR DİSİPLİN İÇERİSİNDE DEVAM EDİYORERÇEVİK, “HER İKİ TAKIM İÇİNDE ZOR BİR MAÇ”İKİNCİ BAŞKAN METİNER, “KAZANAN YİNE DOSTLUK VE FUTBOL OLACAKTIR”
2011–2012 sezonu Deplasmanlı Amatör Lig, 5. Gurup’ta mücadele eden Kayseri Şekerspor, Lig’in üçüncü haftasında oynayacağı Talasgücü Belediyespor derbisine hazırlanıyor. İlk hafta Ceyhan, ardından da Erzin’den 3 puanı kapmayı başaran Kayseri Şekerspor’da hedef, mutlak galibiyet.



Talasgücü Belediyespor maçına Teknik Direktör Cahit Erçevik Nezaretinde günde çift idman ile hazırlanan Kayseri Şekerspor’da, eksik, cezalı ve sakat futbolcu bulunmazken, antrenman sırasında futbolcuların hayli neşeli olduğu da gözlerden kaçmadı. Lig’e iyi bir başlangıç yaparak çıkışını sürdüren Kayseri Şekerspor’da, ilk ve ikinci hafta oynanan maçlarda alınan 6 puanın sevinci yaşanırken, diğer taraftan Teknik Patron Erçevik, büyük Talas Derbisi için çalışmaların büyük bir disiplin ve hassasiyet içerisinde sürdürüyor.



Erçevik, 16 Ekim Pazar günü, Sümer 1 Nolu sahada oynanacak olan Talasgücü Belediyespor maçının, Lig’in en önemli derbilerinden bir tanesi olduğunu belirterek, her iki takımın da 3. Lig’e yükselmek için büyük mücadele ettiğini, ama dostluk ve keyifli bir futbolun her şeyden daha önemli olduğunu kaydetti.



Erçevik şöyle devam etti. “Geçtiğimiz hafta ağırladığımız Erzin karşısında ortaya koyduğumuz zorlu mücadelenin ardından 3 puanı alan taraf biz olduk. Bu sayede Lig’e iyi başlayan bir takım olarak, bu çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Fakat bunu yaparken asla disiplinimizden, ahlakımızdan ve centilmenliğimizden ödün vermek istemiyoruz. Futbolda karşımıza çıkabilecek her türlü kötü davranışa ve tezahürata, güzel futbolumuzla ve dostluğumuzla karşılık vermek istiyoruz. Bunun için de elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Şu an takımdaki oyuncularımın hepsi Talas Derbisine hazırlanıyor. Moraller en üst seviyede. Fakat bir o kadar da disiplin içerisindeyiz. Çalışmalarımızı çoğu zaman, günde çift idman ile sürdürüyoruz. Umarız Talasgücü Belediyespor karşısında kazanan her zamanki gibi, futbol ve dostluk olur”



Kulüp İkinci Başkanı Uğur Metiner ise Kayseri Şekerspor’un, 2011–2012 Futbol sezonuna ahlakı, centilmenliği ve oynadığı kaliteli futbolu ile damgasını vuracağına inandığını belirterek, “Türk futboluna ahlaklı, yetenekli ve kaliteli futbolcular yetiştirmek için mücadele eden Kayseri Şekerspor, bu ideali doğrultusunda oluşturduğu yeni kadrosu ile BAL Lig’inin en favori takımlarından bir tanesi halini almıştır. Buradan hareketle yakaladığımız 2 maçlık galibiyet serisinin devam etmesi için, tüm futbolcularımız, teknik heyetimiz, yöneticilerimiz ve değerli Yönetim Kurulu Başkanımız nezdinde büyük bir özveri göstermekteyiz. Umarız Talasgücü Belediyespor karşısında da üstün ve gayretli futbolumuz ile hem 3 puanı, hem de taraftarımızın gönlündeki yeri kazanmış olacağız. Çünkü önemli olan Kayseri’nin, şirketimizin ve kulübümüzün en iyi şekilde temsil edilmesidir. Bu bağlamda bizler yönetim olarak, futbolcularımızın maç boyunca gereken dostluğu ve centilmenliği göstereceğine sonsuz inanmaktayız” şeklinde konuştu.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39