• BIST 9149.89
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 21 °C

KAYSERİ ŞEKERSPOR TOP BAŞI YAPTI

KAYSERİ ŞEKERSPOR TOP BAŞI YAPTI
KAYSERİ ŞEKERSPOR TOP BAŞI YAPTITAKIM, YENİ SEZON VE YENİ LİG’E İDDİALI GİRECEKBASIN SÖZCÜSÜ METİNER, “YENİ SEZONDA ÇOK DAHA GÜÇLÜ BİR ŞEKERSPOR OLACAK”
Yeni sezonda Kayseri’yi ve Kayseri Şeker Fabrikası’nı Türkiye 3. Lig’de temsil edecek olan Kayseri Şekerspor’da, yeni sezon hazırlıkları başladı. Geçtiğimiz gün Kayseri Şeker Fabrikası Göl Tesisleri’nde top başı yapan Yeşil Şahinler, 3. Lig’e fırtına gibi başlamak istiyor.

Geçtiğimiz sezon Lig’i ikinci sırada bitirerek, çıktığı final karşılaşmaları sonucunda Türkiye 3. Lig’ine yükselmeyi başaran Kayseri Şekerspor, yeni sezon hazırlıklarına; Antrenör Cahit Erçevik ve yardımcıları Şıh Hamit Sayıcı, Kemal Severcan ile Mustafa Bulut nezaretinde başladı. İlk gün çalışmalarında tam kadro ter idmanına çıkan Kayseri Şekersporlu futbolcular, ilk etabın ikinci gününde ise top başı yaptılar. Yeni sezon öncesi oldukça iddialı ve hırslı oldukları gözlenen Kayseri Şekersporlu futbolcuların, idmandaki uyumu ise gözlerden kaçmadı.

Yapılan ilk idman ve çalışmalar öncesi bir açıklama yapan Kulüp Basın Sözcüsü Uğur Metiner, takımın yeni sezon ve yeni Lig’de, büyük başarılar elde edeceğin inandıklarını belirterek, “Kayseri Şekerspor olarak 18 Temmuz 2012 tarihi itibariyle Gölbaşı Tesislerimizde 1. Etap Kamp çalışmalarına, geniş bir katılım ile başlamış bulunmaktayız. Yönetim Kurulu Başkanımız Hüseyin Akay beyefendinin yapmış olduğu basın toplantısı ile duyurduğu üzere, 17 futbolcuyu renklerimize bağlamış bulunuyoruz. Bugün itibariyle de geçtiğimiz yıl takımımızda yer alan Eşref ve Önder ile anlaşma sağladık. Yine bunun yanında Erciyesspor Altyapısında bulunan Ramazan ve Gökhan ile son olarak ise Galatasaray Altyapısından Bilal Özhan ile anlaşma sağladık. Yapılan bu transferlerin ve ilk etap kamp döneminin ardından, 2 hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz. İlk etap kamp döneminin ardından ise 5 Ağustos 2012 tarihinde Nevşehir’in Avanos ilçesi’nde ikinci etap kampa girmeyi hedefliyoruz. Yine bu kamp dönemi içerisinde de 4 adet hazırlık maçı yapacağız ve kampımız 18 Ağustos tarihinde sona erecektir” şeklinde konuştu.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39