• BIST 9138.22
  • Altın 2325.105
  • Dolar 32.3778
  • Euro 35.0091
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 20 °C

KAYSERİ ŞEKERSPOR YENİDEN LİDER

KAYSERİ ŞEKERSPOR YENİDEN LİDER
KAYSERİ ŞEKERSPOR’DA 3 PUAN SEVİNCİKAYSERİ ŞEKERSPOR EVİNDE ADANA TEK SPOR’U AĞIRLADI
Bölgesel Amatör Lig’in yıldız takımı Kayseri Şekerspor, 13 Kasım Pazar günü evinde ağırladığı Adana Tek Spor’u 4–1 mağlup ederek, guruptaki yoluna devam etti. Soğuk havaya rağmen mücadeleyi elden bırakmayan Yeşil Beyazlı ekip, bu galibiyet ile birlikte hem 3 puanın hem de Liderliğin sahibi olmuş oldu.



Bu yıl Bölgesel Amatör Lig’te (BAL) ilimizi temsil eden iki takımdan bir tanesi olan Kayseri Şekerspor’da yüzler gülüyor. 13 Kasım Pazar günü kendi evinde Adana Tek Spor ile karşı karşıya gelen Kayseri Şekerspor, ilk yarı 1–0 yenik düştüğü maçtan Eşref, Erman, Murat ve Kemal’in golleri ile 3 puanı alarak, galip ayrılan taraf oldu. Bu puan ile birlikte Liderliği yeniden ele geçiren Kayseri Şekerspor’da, “70 Karaman Gençlik ve Spor” maçı hazırlıkları da son sürat başladı.



Antrenör Cahit Erçevik takımın, Liderliği yeniden ele geçirmesi ile birlikte daha büyük bir sorumluluk anlayışına girdiğini belirterek, amaçlarının ilk yarıyı lider olarak kapatıp, ikinci yarıya da bu avantaj ile başlamak olduğunu kaydetti.



Erçevik şöyle devam etti. Her geçen gün biraz daha oturan takım uyumumuz ve etkin futbol anlayışımız ile rakiplerimiz karşısında daha avantajlı bir duruma gelmekteyiz. Ben inanıyorum ki Kayseri Şekerspor önündeki tüm maçlardan puan ile ayrılarak, ilk yarıyı Lider olarak kapatacaktır. Şu an futbolcu arkadaşlarım tam bir uyum içerisinde maçlara çıkmaya başlamış ve yeni kadronun getirdiği tüm açıkları kapatmıştır. Önümüzdeki tüm maçlarda daha etkin ve uyumlu bir Kayseri Şekerspor izleyeceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın. Adana Tek maçı bizim için adeta bir altın niteliğindeydi. Çünkü bu maç ile birlikte hem 3 puanı, hem de Liderliği yeniden yakalamış olduk. Bu nedenle başta değerli Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Hüseyin Akay Beye, kulüp yöneticilerimize, futbolcularımıza ve tüm kamuoyuna, bize inandıkları ve destek verdikleri için sonsuz teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39