• BIST 9079.97
  • Altın 2324.233
  • Dolar 32.3558
  • Euro 34.9403
  • Kayseri 7 °C
  • Ankara 12 °C
  • İstanbul 13 °C

KAYSERİ ŞEKERSPOR'DA DEMİRÖZÜ DÖNEMİ BAŞLADI

KAYSERİ ŞEKERSPOR'DA DEMİRÖZÜ DÖNEMİ BAŞLADI
Kayseri Şekerspor Futbol Takımı yeni sezona ilk adımını, Teknik Direktör Alaaddin Demirözü ile attı. Başarılı hoca ile anlaşmaya varan Kayseri Şekerspor, karşılıklı attığı ilk imza ile yeni sezon hazırlıklarına resmen başlamış oldu.
Liglerin başlamasına kısa bir süre kala Teknik Direktörlük arayışına son noktayı koyan Kayseri Şekerspor Futbol Takımı, başarılı Antrenör Alaaddin Demirözü ile anlaşma imzaladı. Kayseri Şeker Fabrikası Toplantı Salonu’nda düzenlenen imza törenine Kulüp Başkanı Hüseyin Akay, Kulüp Yöneticileri ile yardımcı hocalar Zekeriya Altıparmak ve Özkan Yıldırım katıldı.

Yeşil Beyazlı ekipte olmaktan mutluluk duyduğunu belirten tecrübeli çalıştırıcı, mütevazı imkânlar ile yetenekli futbolcuları bir araya getirerek, yeni sezona iddialı bir şekilde başlayacaklarını kaydetti. Demirözü, Kayseri Şekerspor gibi kurumsal bir takımda olmaktan ayrıca onur duyduğunu da belirterek, “Öncelikle Kayseri Şekerspor camiasına çok teşekkür ediyorum. Ortada bir güven var, ben; şahsıma ve arkadaşlarıma duyulan bu güvenden dolayı herkese teşekkür ediyorum. Çok uzunca bir süren sonra Kayseri’de bir takımla çalışmaya başlayacağımdan dolayı çok mutluyum. Böyle kurumsal bir takımla çalışmaktan da ayrı bir onur duyuyorum. Kayseri Şekerspor’un son yıllardaki görüntüsüne baktığımızda sorunsuz ve gelişmiş bir yapının olduğunu görmekteyiz. Tabiî ki yapılması gereken bazı şeyler var ve bizlerde tabiî ki bunları yapmak için buradayız. Bir taraftan yapılaması gereken konuların üzerine giderken, bir taraftan da başarılı olmaya çalışacağız. Yeni dönemde Kayseri’deki genç futbolcu arkadaşlarımızın bu takımda daha iyi olmalarını ve futbol anlamında da önlerini açmaya çalışacağız. Kurumun hedefi de zaten bu doğrultuda. İlk hedef, kurumun kimliğine uygun, bu işi meslek edinmiş genç arkadaşları, ağabeyleriyle birlikte harmanlayarak, iyi bir takım kurmaya çalışmak olacak. Bu takımda gördüğüm ufak bir eksiklik var, o da böyle başarılı bir takımın dışarıda daha çok tanınarak, sesini daha iyi bir şekilde duyuramamasıdır. Bu anlamda da Kayseri Şekerspor’u hak ettiği noktaya ulaştıracağımıza inanmaktayız” şeklinde konuştu.

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi ve Kayseri Şekerspor Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay ise yeni sezon hazırlıklarına bugün itibariyle başladıklarını belirterek, “Alaaddin hocamız ve diğer yardımcı hocalarımız ile anlaşmaya vararak yeni sezon için ilk adımı atmış olduk. İnşallah önümüzdeki sezonda bu arkadaşlarımız, takımımızı başarılı bir şekilde yönetecekler. Transferlerimiz ise yine hocalarımız ve transfer komitemiz ile birlikte ivedilikle yürütülecektir. Son zamanlarda yaşanan seçim süreci nedeniyle Şekerspor konusundaki hazırlıklara zamanında başlayamadık, bunun farkındayız. Fakat bu günden itibaren, kaybedilen bu zamanı kısa sürede telafi edeceğiz inancındayız. Kayseri Şekerspor sadece bu fabrikanın bir takımı değildir artık. Şekerspor aynı zamanda Kayseri Şeker Fabrikası’na bağlı tüm iştiraklerin, Kayseri’nin, çiftçilerimizin, bölgemizin ve bizlere gönülden destek olan tüm hemşerilerimizin bir takımıdır. Bu nedenle önemli bir konuma sahip olduğumuz kanaatindeyiz. İşte bu sorumluluk anlayışı içerisinde şehrimizi en iyi şekilde temsil etmeyi düşünüyoruz. Sporda başarı her zaman arzulanan bir konudur, fakat başarı, kesinlikle önceliğimiz değildir. Kayseri Şeker Fabrikası ve bu takımın temsil ettiği tüm insanlara yakışır bir kültürde kendimizi temsil etmek zorundayız Kayseri Şekerspor sadece futbol alanında mücadele etmemekte, aynı zamanda boks, satranç gibi alanlarda da faaliyet gösteren bir kulüptür. Yine buna paralel olarak geleneksel hale getirdiğimiz yaz okulları ile de gençlerimize hizmet etmeye devam etmekteyiz. Çünkü bu artık önemli bir sosyal sorumluluktur. Bu nedenle aldığımız sorumluluğu yerine getirebilmek ve Kayseri Şekerspor’u en iyi şekilde şekillendirebilmek adına çok daha fazla gayret göstermemiz gerekmektedir. Bizlerin asıl amacı Türk Sporuna katkı sağlamak ve gençlerimize imkân tanımaktır. İşte bu hedefle, samimiyetimiz ve inancımız ile başarılı da olacağımıza inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Yeni sezonda Kayseri Şekerspor Futbol Takımı’nı Teknik Direktör Alaaddin Demirözü, Yardımcı Hoca Zekeriya Altıparmak ve Kaleci Antrenörü Özkan Yıldırım çalıştıracak. Son olarak PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor’u Yardımcı Antrenör olarak çalıştıran Demirözü, 1962 Konya doğumlu, evli ve 2 çocuk babası.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39