• BIST 9079.97
  • Altın 2321.592
  • Dolar 32.3302
  • Euro 34.9641
  • Kayseri 11 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 15 °C

KAYSERİ SUKAYPARK YURT ÇAPINDA İLGİ GÖRÜYOR

KAYSERİ SUKAYPARK YURT ÇAPINDA İLGİ GÖRÜYOR
İçerisinde barındırdığı tesislerle Harikalar Diyarı, özellikle hafta sonları Kayseri dışından da çok sayıda insanı kendine çekiyor...

Bu tesislerden birisi olan Su Kayağı Parkı'nın her hafta sonu farklı şehirlerden gelen müdavimleri Kayseri'deki tesisin Türkiye'nin en iyi tesislerinden birisi olduğuna dikkat çekiyor. 
Su kayağı için Harikalar Diyarı'ndaki Su Kayağı Parkı'nı tercih eden sporculardan birisi olan Gülnaz Günüberk her hafta sonu Adana'dan gelerek su kayağı yapıyor. Kayseri'deki Sukaypark'ı çok sevdiklerini ifade eden Günüberk, "Hemen hemen her hafta sonumuzu burada geçiriyoruz. Burası Türkiye'deki 7-8 su kayağı parkından en sevdiklerimizin başında geliyor. Güzel bir işletmesi, temiz bir suyu ve eğlenceli bir ortamı var. İsteklerimize çok çabuk cevap veriliyor ve böyle devam edeceğini düşünüyoruz. Kayseri Büyükşehir Belediyesine böyle bir tesis imkanını bize sağladığı için teşekkür ediyoruz. Biz Adana'dan geliyoruz ve her hafta sonu buradayız. Kayseri'de olanları da su kayağı yapmaları için buraya gelmelerini tavsiye ediyoruz" dedi.
"HER HAFTA ADANA'DAN GELİYORUZ"
Su kayağı için Kayseri'yi tercih eden sporcularda birisi de Mehmet Taş. Mümkün olduğunca her hafta sonu Kayseri'ye geldiğini ifade eden Mehmet Taş, "Harikalar Diyarını gezemedim, bunun sebebi de Su Kayağı Parkı'nın güzelliği. Türkiye'deki tüm parklarda kaydım, burası en iyilerden birisi diyebilirim. Herkesin faydalanabileceği bir tesis. Biz kalkıp Adana'dan her hafta sonu üç saat kayalım diye geliyoruz, Kayseri insanı da bu imkanı kullanmalı" diye konuştu.
Kayseri'deki Su Kayağı Parkı Türklerin yanı sıra yabancıların da ilgisini çekiyor. Bunlardan birisi olan Çek Cumhuriyeti'nden gelen sukayağı sporcusu "Kayseri Sukaypark çok güzel" ifadeleriyle tesislere yönelik övgülerini dile getirdi.
MÜKEMMEL TESİS, KALİTELİ HİZMET
Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. Genel Koordinatörü Ali Üstünel de Harikalar Diyarı'ndaki farklı bir özelliğe dikkat çekerek, Buz Pateni Pisti'nde kış sporları yapılırken, hemen yanındaki Sukaypark'ta da yaz sporu yapıldığına vurgu yaptı.
Sosyal medyada birbirleri ile koordine olan su kayağında iddialı 40 sporcunun Kayseri'ye geldiğini dile getiren Üstünel, "Tesislerimizin bu denli ilgi görmesi bizi mutlu ediyor. Burada İstanbul, Kocaeli, Mersin, Adana'dan gelen arkadaşlarımız var. İlimizi tercih etmeleri buradaki hizmet kalitesi ve tesis yeterliliğini gösteriyor. Ramazan ayı sonrası Su Kayağı Parkı'nda iki gün sürecek bir festival yapacağız. Su kayağı yarışmaları ve farklı sosyal aktiviteler olacak" dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39