• BIST 9079.97
  • Altın 2325.218
  • Dolar 32.3458
  • Euro 34.9467
  • Kayseri 7 °C
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 12 °C

KAYSERİ TİCARET BORSASI 5 YILDIZLI OLDU…

KAYSERİ TİCARET BORSASI 5 YILDIZLI OLDU…
Türkiye’deki 28 oda ile birlikte ‘Akredite Oda’ olmak için değerlendirmeye alınan KAYSERİ TİCARET BORSASI , yapılan son denetimden sonra ‘B’ sınıfı belge almaya hak kazandı. KAYSERİ TİCARET BORSASINA TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu tarafından belgesi
K.T.B Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Ünlü ,Meclis Başkanı Recep Bağlamış,Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet İştahlı ve Fahrettin Çalışkan ,Yönteim Kurulu Üyeleri Bekir Çizmeli ve Ali Ünal, Genel Sekreter Fatih Merdoğlu, Basın/Yayın ve Akreditasyon Sorumlusu Derya Öztürk, Laboratuar Müdürü Ayşe Telcioğlu,Muhasebe Müdürü Güneş Kekeç, Tescil Müdürü Şule Şahin ve Memur Nimet Ekincioğlu TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile Başkan Yardımcısı Halil Mete’nin elinden akredite belgelerini ellerinden aldı.

K.T.B Başkanı Şaban Ünlü , “2011 yılında başvurduğumuz Akredite Olma yolunda 1 yıllık özverili çalışma ile . 65 üzerinden 52 puan alarak B ile belgemizi almaya hak kazandık. Öncelikle personelime çok teşekkür ediyorum. Çok özveriyle çalışarak başardılar.Kendimiz geliştirebilmemiz için Akredite olmak çok önemli Bu akredite ile birlikte daha iyi hizmet sunup daha faydalı olmaya çalışacağız. '' dedi.

Kendisinin başkanlığa geldiği dönemde odaların ne iş yaptığını ve bu odalar sadece aidat alıyor diye eleştirdiğini hatırlatan Hisarcıklıoğlu, odaların hizmet odaklı olması gerektiğini ve böyle eleştirerek başkanlığa geldiklerini söyledi.

Başkanlığa geldiği dönemin ardından yaptıkları çalışmayla İngilizce konuşan 5 oda sayısın, 355 odaya çıkardığını ve sadece 10 oda ve borsanın İngilizce konuşamadığının altını çizen Hisarcıklıoğlu, odaların 11 yıl önce proje yapma kapasitesinin sıfırdan, bugün oda ve borsaların 410 milyon lira tutarında proje yaptığını kaydetti.
Eksik kalan bazı çalışmaların hazırlıklarını yaptıklarını ve iki tane eksik kalan çalışmayı başlatacaklarını ifade eden Hisarcıklıoğlu, Oda Akademisi kuracaklarını ve akademisyenleri oda ve borsaların sistemlerin içine sokacakları bir sistem geliştirdiklerini söyledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39