• BIST 9149.89
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 21 °C

Kayseri Ticaret Odası, Akreditasyon Ön Denetimini Başarı İle Geçti

Kayseri Ticaret Odası, Akreditasyon Ön Denetimini Başarı İle Geçti
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)

KAYSERİNEWS.COM KAYSERİ'NİN EN ÇOK TAKİP EDİLEN HABER SİTESİ 

 

 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Akreditasyon Sistemi çalışmaları kapsamında Kayseri Ticaret Odası’nda Akreditasyon Sistemi Geliştirme Ziyareti çalışması gerçekleştirildi. Kayseri Ticaret Odası, TOBB denetçileri tarafından yapılan akreditasyon ön denetimini başarı ile geçti.

 

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Celal Hasnalçacı başkanlığında yapılan açılış toplantısı sonrasında 2 gün süren çalışmada, TOBB adına Bağımsız denetçi kuruluş Türk Loydu Vakfı İktisadi İşletmesi denetçisi Uğur Aykaç ve Gözlemci Ali Talay tarafından KTO’nun akreditasyon sistemi gözden geçirildi. Yapılan çalışmaya ilişkin bilgi veren Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Oda’da 1998 yılından beri sürdürülen kalite yönetim sistemi çalışmalarının son yıllarda yapılan düzenlemelerle daha etkin hale getirildiğini

belirtti.

Sundukları hizmetlerin kalitesinde, sürekli iyileşme ilkelerine göre çalışmayı temel aldıklarını ifade eden Hiçyılmaz “ISO-9001:2009 Kalite Yönetim Sistemi standardı kriterlerine bağlı gelişmeler sağlamaktayız. 2016 yılında da revize olan ISO 9001:2015 standardına göre sistemimizi yenilemeyi planlıyoruz. Odamızın verdiği hizmetler, müşteri memnuniyetini esas alan ilkeler doğrultusunda yürütülmektedir.

Üyelerimizden gelen her türlü şikâyet, öneri ve tavsiyeler titizlikle ele alınarak değerlendirilmekte ve kayıt altına alınmaktadır. Üyelerimizden gelen şikâyet öneri ya da tavsiyeler detaylı bir şekilde incelenerek gerekli düzeltici ve önleyici işlemler yapılmakta ve ilgili üyeler bilgilendirilmektedir” dedi.

Kayseri Ticaret Odası’nda kaliteli hizmet sunulması noktasında farklı çalışmalarında yapıldığının altını çizen Hiçyılmaz, “IS0-10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi ve Türkiye’de ilk ve tek Kayseri Ticaret Odası’nın sahip olduğu ISO- 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemlerinin uygulanmaya devam edilmektedir” diye konuştu.

Akreditasyon Sistemi Geliştirme Ziyareti çalışması kapsamında, denetçilerin Kayseri Ticaret Odası bünyesinde yürütülen faaliyetlerin kalitesi ve uygunluğuna ilişkin olarak denetlemelerini yaptıklarını belirten Hiçyılmaz, “Kayseri Ticaret Odası faaliyetlere ilişkin gelişmelerin her yıl artarak devam ettiği, iyi uygulama örneklerinin olduğu ve genel anlamda üstün başarı sağlandığını denetçiler tarafından aktarılmıştır.

Yıl sonunda yapılacak asıl denetim sonucunda da TOBB bünyesinde akredite olan oda ve borsalar içinde en iyi yere gelmeyi ve A+(plus) puan almayı hedefliyoruz” şeklinde

konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39