• BIST 9079.97
  • Altın 2307.515
  • Dolar 32.3424
  • Euro 35.0714
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İstanbul 19 °C

KAYSERİ TİCARET ODASI ÇARŞI ESNAFININ SORUNLARINI MASAYA YATIRDI

KAYSERİ TİCARET ODASI ÇARŞI ESNAFININ SORUNLARINI MASAYA YATIRDI
MERKEZ ÇARŞININ SORUNLARI KTO’DA TARTIŞILDI

Kayseri Ticaret Odası (KTO) çarşı esnafının sorunlarının tartışıldığı ve çözüm yollarının arandığı önemli bir toplantıya ev sahipliği yaptı. 
Merkez Çarşı’nın sorunlarının tespitine ve çözüm yollarına ilişkin düzenlenen toplantı, Kayseri Ticaret Odası VIP Salonu’nda geniş katılım ile gerçekleştirildi. Toplantıya KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın, KTO Başkan Yardımcısı Celal Hasnalçacı, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Kemalettin Cengiz Tekinsoy, Melikgazi Belediyesi Başkan Yardımcısı Serdar Öztürk, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü İl Müdür Yardımcısı Erkan Alkan, Vergi Dairesi Başkanlığı Denetim Koordinasyon Müdür Vekili Mevlüt Sedat Bilgin, Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü Şube Müdürü Cengiz Laçin, Melikgazi Polis Merkezi Amiri Murat Aslan başta olmak üzere KTO Meslek Komitelerinin başkanları ve çarşı esnafının temsilcileri katıldı.
Toplantının açılışında konuşan KTO Başkanı Hiçyılmaz, Oda olarak meslek komitesi toplantılarına önem verdiklerini vurguladı. Hiçyılmaz, komitelerden gelen talepleri büyük bir titizlikle yönetim kurulunda değerlendirdiklerini belirterek, “Oda olarak çözüme kavuşturacağımız taleplerini karşılıyoruz. Diğer konularda ilgili kurumlarla da çözüm yoluna gidiyoruz. İşyeri sahiplerinin zaman zaman dile getirdikleri konuları, bu toplantımız ile bir sefer daha dile getirme fırsatı bulmuş olacağız” dedi.
Başkan Hiçyılmaz’ın konuşmasının ardından toplantı, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın başta olmak üzere, esnaf ve tüccarlar ile ilgili kuruluşların temsilcilerinin görüşlerini açıklaması ile devam etti.
Toplantının sonunda kısa bir değerlendirme yapan KTO Başkanı Hiçyılmaz, verimli geçen bir çalışma yaptıklarını ve bu toplantılara devam edilmesini arzuladıklarını belirtti. Hiçyılmaz ayrıca, komite oluşturulduğunu ve bu komite eliyle bundan sonraki çalışmaların, Kayseri Ticaret Odası bünyesinde devam edilmesine karar verildiğini kaydetti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39