• BIST 8718.11
  • Altın 2247.714
  • Dolar 32.332
  • Euro 35.1694
  • Kayseri 7 °C
  • Ankara 3 °C
  • İstanbul 8 °C

“KAYSERİ, TÜRKİYE’NİN ÖRNEK ŞEHRİ”

“KAYSERİ, TÜRKİYE’NİN ÖRNEK ŞEHRİ”
ÇELİK:“KİTAP FUARININ DA EN İYİSİNİ BİZ YAPIYORUZ”

20171019aw201919_03.jpg

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri Kitap Fuarı’nın Türkiye’nin her yerinde konuşulur hale geldiğini belirterek, hafta içi olmasına rağmen yoğun ilginin devam ettiğini söyledi. Başkan Çelik, önümüzdeki yıllarda çok daha mükemmel fuarlar yapmaya devam edeceklerini kaydetti. 
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 1. Kayseri Kitap Fuarı’nı beşinci gününde de ziyaret etti ve stantları gezerek yayınevlerinin görevlileriyle görüştü. Başkan Çelik, yazarlarla da bir araya gelerek sohbet etti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, daha sonra Kitap Fuarı’na katılan ünlü isimlerden Bekir Develi’nin “Ünlü Mamuller” konulu söyleşisini izledi. Esprileri ile güldüren ve sözleriyle düşündüren Bekir Develi, Kitap Fuarı’nın ilk olmasına değinerek ilklerin ve niyetlerin önemli olduğunu söyledi. Bekir Develi, 15 Temmuz’da yaşanan hainliğe karşı direnenlerin niyetlerinden de bahsederek yapılan kahramanlıkları anlattı.
Söyleşi sonrası kürsüye gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Bekir Develi’ye fuarın anısına yaptırılan kendisine özel mührü hediye etti. Bekir Develi’nin söyleşiye katılımı nedeniyle teşekkür etmesi üzerine insana yatırımı önemsediklerini dile getiren Başkan Çelik, “İnsana yatırımla ilgili faaliyetler söz konusu olursa akan sular duruyor” diye konuştu.
“KİTAP FUARININ DA EN İYİSİNİ BİZ YAPIYORUZ”
Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, Kitap Fuarı’nın ardından basın mensuplarıyla bir araya geldiği toplantıda da fuarla ilgili açıklamalar yaptı. Yaptıkları işin en iyisini yapmak için gayret gösterdiklerini ifade eden Başkan Mustafa Çelik, “Kitap Fuarı’nın da en iyisini biz yaptık. Hafta içi olmasına rağmen tıklım tıklım. Türkiye’nin her yerinde konuşulur hale geldi. Her noktasına emek vererek çok güzel bir organizasyon gerçekleştirdik. Her gün birçok tanınmış yazar ve şair geldi. Kayseri Dünya Ticaret Merkezi’nde bugüne kadar yapılan fuarlar içinde en fazla ziyaretçisi olan Kitap Fuarımız oldu. Önümüzdeki yıllarda çok daha mükemmelini yapacağız” dedi.
“KAYSERİ, TÜRKİYE’NİN ÖRNEK ŞEHRİ”
Kayseri Kitap Fuarı için şehrimize gelen Bekir Develi, Kayseri ve fuarla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kayseri’ye çok sık geldiğini dile getiren Develi, “Hani elimizde olması gereken bir örnek olur ya, Türkiye’deki örneklerden bir tanesi de Kayseri. Caddeleri, hizmeti, belediyesi, yeşil alanlarıyla hakikaten çok güzel bir şehir. Bugün Kayseri’yi değerlendirmek isteyenler kültürel faaliyetlere de iyi bakmalı. Asıl yatırım bu. Kültüre, insana yapılan yatırım en değerli yatırımdır. Birbirinden değerli isimler bu fuara katıldı. Büyük bir kazanım. İnşallah bu teveccüh, bu güzellik her zaman devam eder” diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39