• BIST 9079.97
  • Altın 2323.472
  • Dolar 32.361
  • Euro 34.9354
  • Kayseri 10 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 14 °C

Kayseri Valisi Şerif Yılmaz'ın Ziyaret Turları

Kayseri Valisi Şerif Yılmaz'ın Ziyaret Turları
Kayseri Valisi Şerif Yılmaz'ın Ziyaret Turları
VALİ YILMAZ 1. KOMANDO TUGAYINI ZİYARET ETTİ

Vali Şerif Yılmaz, 1. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Aydoğan Aydın’a iadei ziyarette bulundu.
Tugay Komutanlığına gelişinde Tuğgeneral Aydın tarafından karşılanan Vali Şerif Yılmaz tören mangasını selamlayarak şeref defterini imzaladı.

Vali Şerif Yılmaz ziyarette, “1. Komando Tugayımız ülkemizin birliğinde, beraberliğinde ve kardeşliğinde çok önemli görev üstlenmektedir. Üstlendikleri bu görevi en üstteki personelden en alttaki personele kadar başarılı bir şekilde yerine getirmektedirler. Bu hizmet anlayışınız sebebiyle şahsınızda, her kademedeki tüm Tugay personeline teşekkür ediyor başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Tuğgeneral Aydın, "Sayın Valimizi ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz." dedi.

VALİ ŞERİF YILMAZ PROF. DR. İHSAN SABUNCUOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

Vali Şerif Yılmaz, Abdullah Gül Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Vali Yılmaz, “Yeni kurulan Abdullah Gül Üniversitesi Türkiye’mizin yüz akı ve dünyaya açılan bir üniversitesi olacaktır. Bunu gerçekleştirmek için de gerek bizler gerekse hayırsever iş adamlarımız üzerlerine düşeni yapmaktadır. En kısa süre içerisinde bu çalışmalar tamamlanıp öğretim sürecinin başlaması ile birlikte Kayserimize ve Ülkemize çok büyük katkılar sağlayacaktır. Üniversitemizin kuruluşundan bu aşamaya gelmesinde ve bu sürece katkı verecek herkese teşekkür ediyorum. Başta siz Sayın Rektörümüz olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarına başarılar diliyorum” dedi.
Rektör Sabuncuoğlu ise, Vali Şerif Yılmaz’ın yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; "Sayın Valimiz Şerif Yılmaz’ın görüşlerini paylaşmamak mümkün değil. İlimiz için üniversite olarak her şeyi yapmaya hazırız” diye konuştu.

VALİ YILMAZ NUH NACİ YAZGAN ÜNİVERSİTESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Vali Şerif Yılmaz Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Güney’i ziyaret etti.
Rektörlüğe gelişinde Rektör Güney ve Mütevelli Heyet Başkanı Mustafa N. Özhamurkar tarafından karşılanan Vali Şerif Yılmaz, üniversitede yapılan çalışmalar ve projeler hakkında Rektör Güney’den bilgi aldı. Üniversitesi'nin bir şehir için öneminden bahseden Vali Yılmaz, Mütevelli Heyeti, Rektör Güney ve ekibini tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Güney de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Vali Yılmaz’a üniversitede devam eden inşaatlarla ilgili bilgi verdi. Yeni bir üniversite olmasına rağmen hızla büyüdüğünü söyleyen Rektör Güney, desteklerinde dolayı Vali Şerif Yılmaz’a teşekkür etti.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39