• BIST 9079.97
  • Altın 2304.725
  • Dolar 32.3425
  • Euro 35.1032
  • Kayseri 21 °C
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 19 °C

Kayseri'de marketlerde indirim paketleri

Kayseri&#39de marketlerde indirim paketleri
MARKETLERİN RAMAZAN PAKETLERİ HAZIR
ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ VE MARKETLER, RAMAZAN AYI NEDENİYLE GIDA ÜRÜNLERİNDEN OLUŞAN ALTERNATİF RAMAZAN PAKETLERİ HAZIRLADI

RAMAZAN PAKETLERİ 16,90 LİRADAN, 59,99 LİRAYA KADAR DEĞİŞEN FİYATLARLA SATILIYOR, İSTEYEN KENDİ RAMAZAN PAKETİNİ OLUŞTURABİLİYOR

Tevfik Işık - Market ve alışveriş merkezleri ramazan ayı öncesi, gıda ürünlerinden oluşan alternatif ramazan paketleri hazırladı.

Alışveriş merkezleri ve marketlerin hazırladıkları gıda ürünlerinden oluşan ramazan paketlerini satın alan hayırseverler, paketleri hediye ettikleri dar gelirli vatandaşların iftar sofralarını zenginleştirmek istiyorlar.
Geleneksel hale getirilen ramazan paketleri, hem tüketicilere daha hesaplı alışveriş imkanı sunuyor, hem de yardıma muhtaç insanlara yardım etmek isteyen hayırseverlere de alternatif olanak sağlıyor.

AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, Türkiye genelinde 470 mağazası bulunan Carrefour, bu yıl ramazan ayına özel 4 alternatifli paket hazırladı.

Carrefour mağazalarında, içinde 13 çeşit ürün bulunan ''klasik'' paket 19,90 lira, 16 ürün bulunan ''Carrefour Discount'' paketi 29,90 lira, 17 çeşit ürün bulunan ''Süper'' paket 39,90 lira, 20 ürün bulunan ''Mega'' paket ise 49,90 liradan alıcı buluyor.
Türkiye genelinde 1050 mağaza sayısına ulaşan A.101 marketleri, iki tür ramazan gıda paketini satışa sunuyor. 18 ürünün yer aldığı büyük paket 39,95 lira, 12 ürünün bulunduğu küçük paket ise 19,95 liradan satılıyor.

Marketin Ankara ve Sakarya bölgesindeki 100 mağazasında ise Kızılay ile işbirliği yapılarak dar gelirli vatandaşlara gıda paketleri ulaştırılabiliyor. Vatandaşların, Kızılay'a vermek istedikleri gıda paketleri veya hediye çekleri, A101 aracılığıyla dar gelirli vatandaşlara ulaştırılmak üzere Kızılay'a teslim ediliyor.
191 mağazayla hizmet veren Kiler Market'in ''Ramazan bolluk paketi' ismiyle hazırladığı içinde 13 gıda ürününün bulunduğu paket, 19,90 liradan alınabiliyor. Ayrıca, marketlerden alınan alışveriş çekleri, istenilen miktarda düzenlenerek ihtiyaç sahiplerine hediye edilebiliyor.

Ankara ve Kayseri bölgesinde ağırlıklı olmak üzere 148 mağazası bulunan Makromarket, 19,90 ve 36,50 liradan satılan iki ayrı Ramazan paketini müşterilerine sunuyor.
Hipermarket zinciri Real'de, 16,90, 24,90, 33,90 ve 47,90 liradan 4 ayrı gıda paketi, grosmarket zinciri Metro'da, 23,99, 26,99, 36,99, 40,99 ve 59,99 liradan 5 ayrı gıda paketi tercih edilebiliyor.

Türkiye genelinde Migros, Tansaş ve Şok marketleri ile birlikte toplam 1923 mağazasında hizmet veren Migros'un ramazan paketlerinin içerik ve fiyatları ise henüz belirlenmedi.


Alışveriş merkezleri ve marketlerin geleneksel hale getirdikleri bu ramazan paketleri, zengin ile fakir arasında adeta köprü görevi de görüyor. Ramazan ayının manevi ortamını fırsat bilerek dar gelirli insanlara yardım etmek isteyen hayırseverler, gıda paketleriyle ihtiyaç sahibi vatandaşların iftar ve sahur sofralarını zenginleştiriyor.

Gıda paketleri, dar gelirlilere yardım etmek isteyen hayırseverlerin işini kolaylaştırırken, aynı zamanda ekonomi de sağlıyor. Alışveriş merkezi ve marketler, ürünleri tek tek satın alındığındaki fiyatlarından daha cazip hale getirerek ramazan paketleri oluşturuyorlar.

Market ve alışveriş merkezleri, bu amaca hizmet etmek için aynı zamanda alışveriş çekleri de düzenliyorlar. Marketlerden alışveriş çeki satın alan hayırseverler, bu çekleri verdikleri dar gelirli vatandaşların marketten diledikleri gibi alışveriş yapmalarını sağlıyorlar.

Ramazan ayında özellikle gıda ürünlerine yönelik tüketimin artmasını fırsat bilen market ve alışveriş merkezleri, ramazan ayında yapılacak alışverişlere yönelik indirim kampanyaları ve taksitlendirme kolaylıkları da yapıyorlar.



  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39