• BIST 9079.97
  • Altın 2318.68
  • Dolar 32.3487
  • Euro 34.9782
  • Kayseri 11 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 15 °C

KAYSERİ'DE 14 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞUNU ŞANTAJLA İLİŞKİ

KAYSERİ'DE 14 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞUNU ŞANTAJLA İLİŞKİ
"MEYVE SUYUNU İÇTİM, GERİSİNİ HATIRLAMIYORUM"

Kayseri'de ilişkiye girdikleri 14 yaşındaki kız çocuğunun habersiz görüntülerini çektikleri, tehdit ve şantaj ile parasını aldıkları ve cinsel ilişkiye zorladıkları iddia edilen tutuklu 3 sanığa 41 yıl hapis cezası verildi. 14 yaşındaki mağdur ifadesinde tanıştığı sanıklardan birisi ile kafeye gittiğini, orada sanığın getirdiği meyve suyunu içtikten sonrasını hatırlamadığını, bir evde yatakta uyandığını söyledi.

 

KAYSERİNEWS.COM--YAZ--GOOGLE'DAN-GÜNLÜK KAYSERİ'DE YAŞANANLARI TAKİP..EDEBİLİRSİNİZ.

Kayserinews.com@Kayserinewscomtwittersayfamıztakip edebilirsinizTIKLAYIN,BEĞENİ,YAPIN-FACEBOOK-SAYFASI-HABER-TAKİP-SİSTEMİ .https://www.facebook.com/kayserinewscom-261415263889283/?fref=ts

 


Kayseri 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada Ankara Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda tutuklu bulunan B.T. (17), M.Ö. (18) Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile hazır edilirken, tutuklu sanık M.P. (19) ve avukatları duruşma salonunda hazır bulundu.
Tutuklu sanık B.T., "Mağdur benim kız arkadaşımdı, yaşının büyük olduğunu zannediyordum. Liseye gittiğini söylemişti. Kendisinden hiç para almadım. Başkaları ile ilişkiye girdiğini duyunca ayrıldım. Daha sonra yaşının küçük olduğunu öğrenince tamamen konuşmadım" dedi. Sanık M.Ö. ise mağdurun rızası ile ilişkiye girdiğini, yaşının büyük olduğunu zannettiğini belirterek, "Ne tehdit ne de şantaj oldu" dedi. Sanık M.P. de suçlamaları reddetti.

"MEYVE SUYUNU İÇTİM, GERİSİNİ HATIRLAMIYORUM"
Cumhuriyet Savcılığı'ndaki iddianameye göre, olay şöyle anlatıldı:
"İddiaya göre, 14 yaşındaki mağdur A.Ö. 2015 yılı Şubat ayında arkadaşlarıyla birlikte bir alışveriş merkezinde gezdikleri sırada B.T. ve M. Ö. ile tanıştı. Daha sonra B.T.'nin kendisini kafeye çağırdığını iddia eden A.Ö., kafeye gittiklerini orada B.T.'nın meyve suyu aldığını, meyve suyunu içtikten sonrasını hatırlamadığını söyledi. Bir evde yatakta uyandığını ifadesinde belirten A.Ö., B.T.'nin de yanında olduğunu gördü ve ağladı. Olaydan bir hafta sonra B.T. mağduru arayıp, evde olanları videoya çektiğini söyleyerek, mağduru bir internet kafeye götürüp CD'dekileri izlettirdi. İddiaya göre mağdur CD'de ilişkiye girdiklerini gördü. B.T.'nin kendisine 'Ben ne istersem yapacaksın. Para ve istediğim zaman ilişkiye gireceksin' dediğini anlatan A.Ö., B.T.'ye 500 TL verdiğini 2015 yılı Şubat, Mart, Nisan aylarında sürekli cinsel ilişkiye girdiklerini iddia etti.

ŞANTAJ İLE İLİŞKİYE GİRMİŞLER
İddiaya göre, B.T. daha sonra bu CD'yi M.Ö.'ye verdi. M.Ö. de 2015 Mayıs Haziran aylarında genç kızı 'CD'leri çoğaltırım, seni rezil ederim' diyerek şantajla defalarca ilişkiye girdi ve bu süre içerisinde 1500-2000 TL para aldı. Mağdur daha sonra B.T.'nin arkadaşı olan M.P. ile tanıştı. CD'den haberdar olan M.P. de mağduru tehdit ederek, kendisini pazarladığını, annesinin gardırobundan 2000-2500 TL alarak bu şahıslara verdi. Mağdur, adı geçen tüm şahıslardan şikayetçi oldu."
Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu tutuklu sanıklar B.T. ve M.Ö.'ye 'çocuğun cinsel istismarı' suçundan ayrı ayrı 10 yıl, 'hürriyeti yoksun kılma' suçundan ise ayrı ayrı 2 yıl 2 ay 20 gün, sanık M.P.'ye ise 'çocuğun cinsel istismarı' suçundan 13 yıl 4 ay, 'hürriyeti yoksun kılma' suçundan ise 3 yıl 4 ay olmak üzere toplam 41 yıl 40 gün hapis cezası verdi. Mahkeme sanıklara şantaj suçundan verdiği 16 ay hapis cezasında hükmün açıklanmasını geri bıraktı.

iha

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39