• BIST 9142.4
  • Altın 2325.583
  • Dolar 32.3735
  • Euro 35.0075
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 20 °C

KAYSERİ'DE 2016 YILININ AHİSİ ELİTAŞ SEÇİLDİ

KAYSERİ'DE 2016 YILININ AHİSİ ELİTAŞ SEÇİLDİ
KAYSERİ'DE 2016 YILININ AHİSİ EKONOMİ BAKANI MUSTAFA ELİTAŞ SEÇİLDİ

29. Ahilik Haftası dolayısıyla Kayseri Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliğinde(KESOB) basın açıklaması yapıldı. 2016 yılının Ahisi olarak Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş'ın seçildiği açıklandı. 

 

KAYSERİ'DE,YAŞANAN-HABERLER.KAYSERİNEWS.COM-GOOGLE'DAN-TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.FACEBOOK-TWİTTER-SAYFASI-TAKİP-BEĞEN

Kayserinews.com@Kayserinewscomtwittersayfamıztakip edebilirsinizTIKLAYIN,BEĞENİ,YAPIN-FACEBOOK-SAYFASI-HABER-TAKİP-SİSTEMİ .https://www.facebook.com/kayserinewscom-261415263889283/?fref=ts


KESOB toplantı salonunda düzenlenen basın açıklaması KESOB Başkanı Ahmet Övüç, Ticaret İl Müdürü Alaaddin Fırat, Kayseri Ticaret Odası(KTO) Temsilcisi Bahri Coşkun, Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı Mehmet İştahlı ve Esnaf Sanatkarlar ve Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı ve Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifler(TESKOMB) Başkan Vekili Mustafa Alan’ın katılımlarıyla gerçekleşti.
Basın açıklamasında bu yıl 23 ve 29 Mayıs tarihleri arasında kutlanan 29. Ahilik Haftası etkinlikleri hakkında bilgiler verildi. KESOB Başkanı Ahmet Övüç, bu yılın Ahisinin Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş olacağını söyledi.
"Dün gelen haberde 6 tane şehidimiz olduğunu öğrendik. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Yurdumuzun dört bir yanında yanan bir ateş var. İnşallah bu terör belasından biran önce uzaklaşırız" diyen Övüç, Daha önceden Ahi kültürü haftamızı 9. ay itibariyle kutluyorduk. Ama bakanlığın verdiği karar ile bu yıl da 23- 29 mayıs tarihleri arasın da kutlayacağız. Elimizden geldiğince gençlerimize öğütler verip, ahilik kültürünü tanıtmaya çalışacağız. İlk olarak çelenk sunma töreni olacak, daha sonra Valilik ve Büyükşehir belediyesi ziyaretlerimiz olacaktır ve bu yılın ahisi sayın Bakanımız Mustafa Elitaş olacaktır” dedi.
Esnaf Sanatkarlar ve Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Alan ise Ahiliğin başlangıcının Kayseri olduğuna vurgu yaptı.
Kayserispor’un gösterdiği başarıdan bahseden Alan şunları söyledi: “Kayserispor gerçekten küme düşmedi. Şehrimizde güzel bir stat var. Ben Recep Mamur’u, yönetimi ve teknik direktör Hakan Beyi kutluyorum. Geldiğinde Hakan Kutlu’ya bu nereden geldi, demiştim ama duydum tekrar anlaşma yapmışlar yerinde bir karar olmuş, başarılı olacağı kanaatindeyim. Bir tek Recep Mamur’un sırtında gidiyor takıma şehrinde sahip çıkması gerekir. Beşiktaş’ı da tebrik ederim ama Kayseri penceresinden bakınca bizimki de bir şampiyonluk kadar önemlidir.”
Geçtiğimiz günlerde tahliye olan Boydak Holding eski Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak hakkında da konuşan Mustafa Alan, "Jandarmanın, polisin götürdüğü gelir ama imamın götürdüğü gelmez. Yargılandı suçsuz olduğu görülünce bırakıldı. Kayseri’de 13 bin işçi çalıştıran bir holding. Suçu varsa yargılanır yoksa da bırakılır” diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39