• BIST 9092.43
  • Altın 2324.208
  • Dolar 32.3599
  • Euro 34.9287
  • Kayseri 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 15 °C

KAYSERİ'DE 3 ÇOCUK ANNESİ KADIN 4 GÜNDÜR KAYIP

KAYSERİ'DE 3 ÇOCUK ANNESİ KADIN 4 GÜNDÜR KAYIP
27 yaşındaki Leyla Yıldırım’dan 4 gündür haber alınamıyor.

Kayseri’de 3 çocuk annesi 27 yaşındaki Leyla Yıldırım’dan 4 gündür haber alınamıyor. 
Kayseri’den İstanbul’a yakınlarına gitmek üzere hazırlık yapan 3 çocuk annesi Leyla Yıldırım, yola çıkmadan bir gün önce Cuma günü alışveriş için çarşıya çıktı.

 

KAYSERİNEWS.COM--YAZ--GOOGLE'DAN-GÜNLÜK KAYSERİ'DE YAŞANANLARI TAKİP..EDEBİLİRSİNİZ.

Kayserinews.com@Kayserinewscomtwittersayfamıztakip edebilirsinizTIKLAYIN,BEĞENİ,YAPIN-FACEBOOK-SAYFASI-HABER-TAKİP-SİSTEMİ .https://www.facebook.com/kayserinewscom-261415263889283/?fref=ts

Yolda bir akrabasıyla karşılaşıp konuştuğu öğrenilen Yıldırım’dan bir daha haber alınamadı. Leyla’dan haber alamayan ailesi Kayseri’ye gelerek kardeşlerini aramaya başladı. Olay gününü anlatan ağabey Yakup Yıldırım, “İhtiyaçlarını karşılamak için İstanbul’a bizi ziyarete gelecekti.

20160615aw776933_03.jpg

Çocukları için izin almak üzere Cuma günü evden çıktı. Giderken yol üzerindeki tuhafiyeye uğruyor, alışveriş yapıyor. Okula doğru çıkarken de onu gören dayımın kızı ile sohbet ediyor daha sonra okula gidiyor.

Kolunda 11-12 tane bileziği varmış. Marketlerde kamera görüntüleri var, yürüdüğü istikamette kamera çekiyor, servis yanına yaklaştığında duruyor ve kız görüntüden kayboluyor” ifadelerini kullandı.

''PERİŞANIZ''
Ailece aramak için Kayseri’ye geldiklerini ve perişan halde olduklarını ifade eden ağabey Yıldırım, kardeşlerinin sonuna kadar yanında olduğunu kaydetti.

Leyla’yı gören ve duyanların emniyetle irtibata geçmelerini isteyen Yıldırım, sözlerini şu şekilde sürdürdü:


“İnsanlık adına bilen, duyan, gören olursa bizimle olmuyorsa Emniyet ile irtibata geçsin. Ölü ya da sağ her ne durumda olursa olsun benim başımın tacıdır. Ben nefes aldığım müddetçe hiçbir kimse onun saçının teline zarar veremez.

Bütün kardeşleri de aynı şekilde. Ölümüne kardeşimizin arkasındayız. O babamızın bize mirasıdır. Babamızın ölümünden sonra bir anamız var o da çöktü zaten. Annesi yarım insan halinde, ben şeker hastasıyım.

Kardeşlerim yine aynı, evimiz yıkılmış, ocağımız sönmüş. Kapımızı kilitlemişiz, çocuklarımız perişan, yabancı bir şehirdeyiz, ne yapacağımızı bilmiyoruz. Lütfen görenler bizi haberdar etsin.”

20160615aw776933_01.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39