• BIST 9138.22
  • Altın 2325.105
  • Dolar 32.3778
  • Euro 35.0091
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 20 °C

Kayseri'de 70 Yaşındaki Kadının Kolunu Kıran Çekiçli Gaspçı Yakalandı

Kayseri'de 70 Yaşındaki Kadının Kolunu Kıran Çekiçli Gaspçı Yakalandı
Kayseri'de 5 gün önce 70 yaşındaki Vesile Dirim'in içinde 16 bin 450 lira bulunan çantasını, koluna çekiçle vurduktan sonra alıp kaçan "Binbir surat" lakaplı 36 yaşındaki Çetin Karakuş, polis tarafından yakalandı
Kayseri'de 5 gün önce 70 yaşındaki Vesile Dirim'in içinde 16 bin 450 lira bulunan çantasını, koluna çekiçle vurduktan sonra alıp kaçan "Binbir surat" lakaplı 36 yaşındaki Çetin Karakuş, polis tarafından yakalandı.

Olay, Kocasinan İlçesi Yenişehir Mahallesi Karamanlı Sokak'ta geçtiğimiz pazartesi günü meydana geldi. Bir banka şubesinden 16 bin 450 lirayı çekip evine giden Vesile Dirim'in arkasından yaklaşan bir kişi, çekiçle koluna vurduğu Dirim'i yere düşürdü. Dirim'in kolu kırılırken, saldırgan paranın içinde olduğu çantayı alıp kaçtı. Polis saldırganın olay yerinde düşürdüğü çekiç ve cep telefonundan yola çıkarak, şüpheliyi yakalamak için çalışmalara başladı.

"BİNBİR SURAT"

Çekiçli saldırganın, küçük yaşta kızı alıkoyma, Çelik kasa hırsızlığı ve silahlı yaralama olayına karışan "Binbir surat" lakaplı 36 yaşındaki Çetin Karakuş olduğu belirlendi. Karakuş'un izini Pınarbaşı İlçesi'nde süren polis, Kahramanmaraş'tan geçen yıl kaçırarak Kayseri'ye getirdiği 18 yaşındaki B.S. ile yaşadığı eve gitti. B.S.'yi yakalayan polis, ardından ilçe merkezindeki bir cep telefonu satışı yapılan dükkanda Çetin Karakuş'u da yakalayarak gözaltına aldı.

16 BİN 450 LİRA BULUNDU

Şüphelinin gösterdiği yerlerde yapılan aramalarda Vesile Dirim'den gasp ettiği 16 bin 450 lira para ile aynı çantada bulunan cep telefonu bulunarak Dirim'e teslim edildi.Polis aramalar sırasında 1 Baretta marka tabanca, bu tabancaya ait 23 mermi ve 2 şarjör ile sahte kimlikler ele geçirildi. Şüphelinin yakalanmamak için Talas ilçesi'nde oturan amcasının oğlunun adını kullandığı belirlendi.

Emniyetteki sorgusu tamamlanan Çetin Karakuş adliyeye sevk edilirken, kaçırarak birlikte yaşadığı B.S'nin Kahramanmaraş'ta oturan ailesinin yanına gönderildiği öğrenildi.

MÖ,FÇ(OE/AK) - Kayseri
dha
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39