• BIST 8718.11
  • Altın 2246.452
  • Dolar 32.3304
  • Euro 35.1901
  • Kayseri 5 °C
  • Ankara 1 °C
  • İstanbul 9 °C

Kayseri'de Amatör Spor Kulüplerine malzeme yardımı yapıldı

Kayseri'de Amatör Spor Kulüplerine malzeme yardımı yapıldı
2017-2018 Amatör Spor Kulüpleri Sezon Açılışı ve Malzeme Dağıtım Töreni Kadir Has Spor Kompleksi Atletizm Pistinde yapıldı.

Törene, Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Havaalanı Müdürü Fatih Koşak, AFAD İl Müdür Vekili Osman Atsız, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, Amatör Spor Kulüpleri Genel Başkanı Musa Soykarcı, Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Yılmaz Üçkan, amatör spor yöneticileri ve sporcular katıldı.


Atletizm Pistindeki tören İstiklal Marşı okunmasının ardından, ASKF Başkanı Musa Soykarcı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici ve Kayseri Valisi Süleyman Kamçı’nın açılış konuşmalarıyla devam etti.


Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici yaptığı konuşmada “Gençlik ve Spor Bakanlığı sporun gelişmesi ve tesisleşme yönünde hayata geçirdiği projeler sayesinde spor alanlarının artırılarak spor sevgisinin aşılanması yönünde büyük bir aşama kaydediyor.

Genç nesillerimizin gelecekte çok daha iyi imkanlara kavuşması, sportif anlamda dünya gençleriyle rekabet edebilecek donanıma, birikime sahip olabilmeleri için var gücümüzle çalışıyor, her türlü imkan ve kaynaklarımızı gençlerimizin geleceği için seferber ediyoruz. Kayserimiz de sporda birlik, beraberlik ve dayanışmanın tesisi ve sportif hareketliliğin sağlanması adına çalışmalarımıza var gücümüzle devam ediyoruz.

Hem 7’den 70’e halk sağlığının korunması, hem de yarınlarımızın teminatı olan gençlerimizin sağlıklı ve başarılı birer birey olarak yetiştirilmesi en büyük hedefimiz ve önceliğimizdir. Çocuklarımıza ve gençlerimize küçük yaştan itibaren sporu sevdirmeye çalışıyoruz” diye konuştu.


Kayseri Valisi Sayın Süleyman Kamçı ise, “İlimizdeki başarılı sporcuları ve amatör düzeyde sporla ilgilenen gençlerimizi desteklemek ve sporcularımıza daha iyi imkanlar sunmak için hem merkezi hem de yerel idarenin gayret ve katkıları devam etmektedir. Sporun her dalında gayretli ve istekli sporcularımızı ve sporcu yetiştiren Amatör Spor Kulüplerini desteklemek için malzeme dağıtımı gerçekleştiriliyor” dedi.
Program konuşmaların akabinde, Kayseri Valisi Sayın Süleyman Kamçı’nın, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 2016 yılında faal olan 69 futbol kulübü ve 164 amatör spor kulübü olmak üzere toplamda 233 kulübe verilmek üzere gönderilen eşofman, çanta ve forma takımdan oluşan 2320 adet spor malzemesini kulüplere sunmasıyla son buldu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39