• BIST 9079.97
  • Altın 2324.068
  • Dolar 32.3626
  • Euro 34.9362
  • Kayseri 10 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 14 °C

Kayseri'de Başbakan'a destek Zinciri

Kayseri'de Başbakan'a destek Zinciri
Kayseri’de Kardeşlik ve İyilik Platformu tarafından düzenlenen ‘Başbakan ile el ele’ etkinliğine binlerce vatandaş katılarak, 34 kilometre boyunca el ele tutuştu.

Kayseri’de düzenlenen etkinliğe AK Parti Kayseri Milletvekilleri İsmail Tamer, Yaşar Karayel, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz ile çok sayıda partili ve vatandaşlar katıldı.
Etkinlikte Kardeşlik ve İyilik Platformu adına konuşan Kayseri İmam Hatip Mezunları Derneği Başkanı Seyit Halil Yüzgeç, “Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yalnız değildir, Recep Tayyip Erdoğan’ı size, oyunlarınıza ve işbirlikçilerinize yem etmeyeceğiz, Recep Tayyip Erdoğan’ı yem ettirmeyeceğiz” diye konuştu.
Yapılan konuşmanın ardından edilen duanın ardından açıklama yapan AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, “Tüm Kayseri burada. Kayseri, milletine ve devletine gönül köprüsü kurarak, milletine ve devletine sahip çıkarak, milli iradeye sahip çıkarak, milli iradeyi temsil eden iktidara sahip çıkarak, Başbakan’a sahip çıkarak, onu sevenler olarak buradayız. Başbakan’ı asla yedirmeyeceğiz. Memleket düşmanları varsa, milletin iradesine sahip çıkan milletler de vardır” diye konuştu.
AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz ise “Başbakanımızın arkasında olduklarını gösterdikleri için vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. 34 kilometre boyunca bir kardeşlik zinciri oluşacak. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında olduklarını gösterecekler. Türkiye ve hükümetimiz üzerinde, başbakanımız üzerinde oynanacak olan oyunlar tutmayacak” dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki de, “Cumhuriyetin kurulma felsefesi aslında bu insanların iradesi üzerinedir. Ama zaman içinde devletin bir takım kurumlarını ele geçirenler, insanların bu iradesine sıkça ipotek koyma yolunda adım atmışlardır. Biz bunu seneler öncesinde çok yaşadık. 60’larda Adnan Menderes’i idam etmeye kalkanlar bellidir. 70’lerde bu iradeye ipotek koymaya kalkanlar bellidir. 80’lerde bu ihtilali yapanlar bellidir. 2000’li yıllardan beri AK Parti iktidarına karşı bir takım olaylar oynandı. Milletin seçmiş olduğu hükümeti ve onun seçtiği değerli Başbakan’ını iktidardan uzaklaştırmak için binbir türlü oyunlara başvurdular. AK Parti iktidarı adeta engelli bir yarışta gibiydi. Düz yolda gitmesi gereken iktidarın önünü kesenlerden dolayı adeta bir engelli yarış şeklinde geçti. Allah’a şükürler olsun ki o kötü günler geride kaldı. Bu günlerde de yeni yeni oyunlar ortaya konuyor. Doğrusu millet artık her şeyi görüyor. Millet artık bu oyunlara hayır diyor ve kendi seçtiği iktidarın arkasında duruyor. Elbette ki onun değerli Başbakanı değerli ve yiğit insan Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında duruyorlar” diye konuştu.

10 BİN MASKE, 10 BİN BAYRAK VE BİNLERCE AFİŞ DAĞITILDI

Vatandaşlar, yapılan konuşmaların ardından kendilerine dağıtılan 10 bin maske ve 10 bin bayrak ile binlerce afişlerle, el ele tutuşarak 34 kilometrelik raylı sistem güzergahı boyunca Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermek için insan zinciri oluşturdu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39