• BIST 9057.95
  • Altın 2296.889
  • Dolar 32.3247
  • Euro 35.0593
  • Kayseri 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 22 °C

KAYSERİ'DE BÜYÜKŞEHİR İLE MANAYA YOLCULUK SÜRÜYOR

KAYSERİ'DE BÜYÜKŞEHİR İLE MANAYA YOLCULUK SÜRÜYOR
Büyükşehir Belediyesi'nin en dikkat çekici kültür sanat etkinlikleri.

20160424aw727627_01-001.jpg

Büyükşehir Belediyesi'nin en dikkat çekici kültür sanat etkinlikleri arasında olan ve her bölümüyle büyük ilgi gören Manaya Yolculuk'ta bu ay Peygamberimizin Kutlu Doğumu ele alındı. Programa Necip Karakaya ile birlikte Nihat Hatipoğlu ve Kutsi katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik programı eşi İkbal Çelik ile birlikte izledi. 
Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Kültür Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen Manaya Yolculuk programı, Kuran-ı Kerim'in okunmasıyla başladı.

20160424aw727627_03.jpg

Necip Karakaya'nın sunduğu, TRT Avaz tarafından naklen ekranlara taşınan Manaya Yolculuk, bu ay En Sevgili'ye hitap edildi ve Peygamberimizin Kutlu Doğumu ele alındı. Necip Karakaya'nın sunduğu programa Nihat Hatipoğlu ve Kutsi konuk oldu.

Programın başında Necip Karakaya ve Kutsi, Sadettin Kaynak'ın Peygamberimiz için bestelediği, 'Muhabbet Bağına Girdim Bu Gece' adlı eseri seslendirdi. Her iki sanatçı program süresince de çeşitli şarkılar ve ilahiler okudu.


Geceye sohbetleriyle katılan Nihat Hatipoğlu da kendisine has üslubu ile Peygamberimizi anlattı ve farklı konularda izleyicilerden gelen soruları cevaplandırdı. Konuşmasında anne ve babalara uyarılarda da bulunan Hatipoğlu, "Çocuklarınıza sahip çıkın. Eğer siz sahip çıkmazsanız, sahip çıkacak kötü niyetli çok insan var" dedi.

Çocuklara Allah'ın ve O'nun Peygamberi Hz. Muhammed'in anlatılmasını isteyen Hatipoğlu, insanların doğru yola kanalize edilmesi gerektiğini kaydetti. Konuşmasında ölümden de bahseden Hatipoğlu, ölümün bir odadan başka bir odaya geçmek gibi bir şey olduğunu söyledi.

 


Manaya Yolculuk programı Ünlü Sanatçı Kutsi'nin okuduğu ilahi ile sona erdi. Program sonrası sahneye çıkan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, katılımcı konuklara teşekkür etti ve Kayseri Eski Milletvekili Havva Talay Çalış ile birlikte çiçek verdi. Manaya Yolculuk programının bu ay 6'ıncısının yapıldığını ifade eden Başkan Çelik, "Her seferinde de bu salon tıklım tıklım doldu. Bu da bizlere şevk veriyor.

Peygamberimizin muhabbetini kalbimizden, adını dilimizden Allah eksik etmesin" dedi. Ramazan ayında Selçuklu Müzesi önünde yapılacak olan Ramazan etkinlikleri hakkında da bilgi veren Başkan Mustafa Çelik, bu yıl geçen yıldan daha dolu bir etkinlik programının yapılacağını kaydetti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, açıklamalarının ardından Manaya Yolculuk konuklarıyla birlikte izleyicilere çiçek verdi.

 

www.kayserinews.com kayserinin en güncel haber sitesi mutlaka tıklayın facebook sayfamız ve twitter sayfamız'dan takip edebilirsiniz.

Kayserinews.com@Kayserinewscomtwittersayfamıztakip edebilirsinizTIKLAYIN,BEĞENİ,YAPIN-FACEBOOK-SAYFASI-HABER-TAKİP-SİSTEMİ .https://www.facebook.com/kayserinewscom-261415263889283/?fref=ts

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39