• BIST 9079.97
  • Altın 2304.844
  • Dolar 32.3224
  • Euro 35.0893
  • Kayseri 21 °C
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 19 °C

KAYSERİ'DE ENGELLİLER HAFTASI KUTLAMALARI BAŞLADI

KAYSERİ'DE ENGELLİLER HAFTASI KUTLAMALARI BAŞLADI
"ENGELLİ ÖĞRENCİLERİMİZİN TAMAMI OKULLA BULUŞTU"

SONDAKİKA-HABERLER-AN-BE-AN-KAYSERİNEWS.COM-GOOGLE'DEN-TAKİP EDEBİLİRSİNİZ. FACEBOOK-TWİTTER SAYFASI TAKİP BEĞENİ MERKEZİ.

 

Kayserinews.com@Kayserinewscomtwittersayfamıztakip edebilirsinizTIKLAYIN,BEĞENİ,YAPIN-FACEBOOK-SAYFASI-HABER-TAKİP-SİSTEMİ .https://www.facebook.com/kayserinewscom-261415263889283/?fref=ts

 

 

Kayseri'de 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte, engelli öğrencilerin hazırladığı birbirinden güzel gösteriler, izleyenlerden alkış aldı.


Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen etkinliğe, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu,Anadolu Sakatlar Derneği Başkanı Osman Kılıç,Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Tuncay Demir, şube müdürleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

20160510aw742973_04.jpg

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, Kayseri'de 7 bin 366 engelli öğrencinin olduğunu söyledi. Çandıroğlu, "Çok şükür hiçbir eğitim veremediğimiz, çocuklarımızı okulla buluşturamadığımız hiçbir öğrencimiz yok. İl Milli Eğitim müdürü olarak bu alanda en büyük övünç kaynaklarımızdan bir tanesi de bu.

Bu çocuklarımızın eğitimi 12 tane okulumuzda ve okullarımızda ki destek eğitim odalarında vermek durumundayız. Eğitim süreci ile alakalı baktığınız zaman eğitim önce aileden başlayan ardından okulda devam eden bir süreçtir." ifadelerini kullandı.
Çandıroğlu ayrıca, "Bu özel çocuklarımızın eğitimi de özellikle ailelerimizin en büyük sorumluluklarından bir tanesidir. Ben buradan bu özel çocukları olan özel annelere, saygılarımı ve hürmetlerimi sunuyorum. Allah bu dünyada ve öbür dünyada bu emeklerin karşılığını fersah fersah verecektir" dedi.


Konuşmanın ardından engelli öğrencilerin hazırladığı gösteriler izlenildi. İstiklal Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi'nin hazırladığı 'Çayda çıra ve Kırıkhan halayı' ve Emel Tarman Görme Engelliler İlk ve Ortaokul öğrencileri tarafından seslendirilen 'Türkiyem' şarkısı büyük alkış topladı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39