• BIST 9079.97
  • Altın 2310.536
  • Dolar 32.3369
  • Euro 35.0909
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İstanbul 19 °C

KAYSERİ'DE EŞİNİ BALTA İLE ÖLDÜRDÜ

KAYSERİ'DE EŞİNİ BALTA İLE ÖLDÜRDÜ
EŞİNİ BALTAYLA NASIL ÖLDÜRDÜĞÜNÜ SOĞUKKANLILIKLA ANLATTI.

 Kayseri'de tartıştığı 43 yaşındaki eşini balta ile öldüren 50 yaşındaki tutuklu sanık ilk kez hakim karşısına çıktı. Sanık işlediği cinayeti soğukkanlılıkla anlatırken, sanığın kızı annesini öldüren babasından şikayetçi olmadığını söyledi. 

KAYSERİNEWS.COM--YAZ--GOOGLE'DAN-GÜNLÜK KAYSERİ'DE YAŞANANLARI TAKİP..EDEBİLİRSİNİZ.


Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevi'nde tutuklu bulunan sanık A.G.(50) Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile duruşmada hazır edilirken, 'suçluyu kayırma' suçundan tutuksuz yargılanan sanık Y.G.(54), sanığın kızı P.G. (22) ve avukatlar duruşma salonunda hazır bulundu.


50 yaşında 3 çocuk babası sanık A.G., mahkemede sorgu ve savunmasında eşini öldürdüğünü soğukkanlılıkla anlatarak, "Eşim sürekli bizi huzursuz ediyordu. 27 yıldır evliyim, içkim, kumarım hiçbir kötü alışkanlığım yok. Sürekli kavga eder, bana bıçak çekerdi. 6-7 aydır hayatımızda kopukluk oldu. Cep telefonu sanki eşim çocuk, telefon da oyuncağı gibiydi. Eve barka bakmıyordu. Arkamı dönsem telefona sarılıyordu, beni enayi yerine koyuyordu.

Kiminle konuştuğunu sorduğum zaman bayan ismi veriyordu. Gece saat 00.33'te buna bir mesaj geldi. Normalde telefonun sesini kısar, ışık görünmesin diye ters çevirirdi. O gün ters çevirmemiş, 'merhaba' diye mesaj geldi.

Kendisine kim diye sordum. Kimsin diye sor dedi, sonra da bir bayan ismi verince ben de rahatladım, uyudum. Sabah kahvaltı yaptık, onun telefonunu yanıma aldım, bana bıçak çekerek hakaretler edip, telefonu istedi. Daha fazla komşuya rezil olmamak için telefonu da alıp, evden çıktım" diye konuştu.

"EŞİMİN AĞZINDAN KARŞIDAKİ ERKEKLE MESAJLAŞTIM"
Eşinin cep telefonunu alarak evden çıktıktan sonra namaz kılmaya gittiğini söyleyen sanık A.G., savunmasına şöyle devam etti: 
"Abdestim vardı, camiye girip namazımı kıldım. Namazdan çıkınca bir kaç tane mesaj geldiğini gördüm. Ben de eşimmiş gibi karşıdaki kişi ile konuşarak, 'Akşam herif yanımdaydı, o yüzden kimsin dedim' diye mesaj yazdım. Karşıdaki kişinin erkek olduğunu anladım, sanki eşim konuşuyor gibi onun dilinden karşıdaki ile mesajlaşırken, yatak mevzularına girmeye başladı. Daha sonra çarşıya indim. Kayınbiraderim ile karşılaştım. Ona tartışmalarımızdan biraz bahsettim. Boşanacağımızı söyledim. Hatta avukata gidip bir avukat ile anlaştım.

"BENİ İTEKLEDİ, TÜKÜRDÜ, BEN DE BALTA İLE VURDUM"
Akşam boşanma işini konuşmak için eve gittiğimde eşim yoktu. Engelli oğlum aç susuz çırpınıyordu. Daha sonra bu geldi, elinde telefon ile birisiyle konuşuyordu. Ben buna para dayandıramıyordum, kadının hayatı yalan olmuştu. Kredi kartlarımı çalıyordu, son günlerde cüzdanımı saklayarak uyurdum. Telefon ile konuşması bitince özürlü oğluma hakaret edip, 'Bir ölmedin, kurtulamadık' demesi de çok zoruma gitti. Konuşmak istedim ama bana hakaret edip, anneme, bacıma laf etmeye başladı, beni itekledi, tükürdü. Ev karma karışıktı, baltayı gördüm. Kendimi kaybettim, o ara elimdeki balta ile vurmuşum hakim bey."

CİNAYETTEN SONRA DUŞ ALMIŞ
Cinayet sonrası yeğeninin evine gidip duş aldığını söyleyen A.G. "Olay sonrası amcaoğlu Y.G.'yi arayıp cinayet işlediğimi, özürlü oğlumu oradan almalarını söyledim. Ben de yeğenimin evine gidip duş aldım, onlara da anlattım, polis gelip yakaladı" şeklinde konuştu.
'Suçluyu kayırma' suçundan tutuksuz yargılanan sanık Y.G.(54) ise sanık A.G.'nin kendisini aradığı an, çocuklarını toplayıp karakola gittiğini belirterek, "Ben çocukları karakola bıraktım. Polisler ile gidip eve bakmalarını söyledim. Ben de hemen A.G.’nin yanına gittim. Bir duş alıp teslim olacağını söyledi. Duş aldıktan sonra biz karakola giderken, polisler geldi. Suçsuzum" dedi.
Annesini öldüren babasından şikayetçi olmadığını söyleyen sanığın kızı P.G. de annesinin babasına sürekli bıçak çektiğini, annesi ve babasının aralarında hep kavga ettiklerini belirtti.
Mahkeme heyeti eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

iha

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39