• BIST 8986.16
  • Altın 2297.275
  • Dolar 32.3247
  • Euro 35.0665
  • Kayseri 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 22 °C

KAYSERİ'DE GENÇ KIZA CİNSEL TACİZDE BULUNAN MUHTAR

KAYSERİ'DE GENÇ KIZA CİNSEL TACİZDE BULUNAN MUHTAR
Tacizci muhtara indirim uygulanmadı

Kayseri'nin Hacılar ilçesinde 16 yaşındaki genç kıza cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan 56 yaşındaki hem muhtar olan hem de bakkallık yapan sanığa 15 yıl hapis cezası verildi. Sanığa mahkeme indirim maddesi uygulamazken, sanık mahkemeden şok bir istekte bulunarak, "Benim kasık bölgelerimde bir kaç emare var. Eğer ben bu eylemi yaptıysam mağdure görmüştür. Neremde ne var söylesin" dedi. 

KAYSERİNEWS.COM KAYSERİ'NİN EN ÇOK TAKİP EDİLEN HABER SİTESİ GOOGLE'DAN-GÜNLÜK KAYSERİ'DE YAŞANANLARI KAYSERİNEWS.COM'DAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.
Kayseri 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuklu sanık M.A.D. (56) ve mağdur kızın şikayetçi ailesi ve avukatlar hazır bulundu. Mağdure ise duruşmaya katılmadı.
"AİLE HAYATIMIZ MAHVOLDU"
Mağdur kızın babası A.A. mahkemede "Ben bir babayım. Kendinizi benim yerime koyun ve öyle ceza verin. Benim, çocuğumun yaşamını zindan etti. Aile hayatımızı mahvetti" derken, anne E.A. ise hem mağdure kızının hem de küçük kardeşinin olay sonrası etkilendiğini belirterek, çocuklarının psikolojik olarak çöktüğünü söyledi.
SANIKTAN ŞOK İSTEK
Sanık M.A.D. ise mahkeme heyetinden şok bir istekte bulunarak, "Şuana kadar sadece sorulara cevap verdim. Benim bu kıza 3-5 kez eylemde bulunduğum iddia ediliyor. Benim kasık bölgelerimde bir kaç emare var. Eğer ben bu eylemi yaptıysam mağdure görmüştür. Neremde ne var söylesin. Makyaj ve iç çamaşırı aldığım söyleniyor. Hadi baba görmedi, annesi nasıl hiç görmedi. Bu suçu işlemedim, beraatımı istiyorum" diye konuştu.
"DEFALARCA CİNSEL TACİZDE BULUNDU"
Karar duruşmasına gelmeyen ancak önceki celse pedagog eşliğinde ifadesi alınan mağdur K.A. sanığın kendisine önce amca/yeğen ilişkisi gibi yaklaştığını belirterek, olayı şöyle anlatmıştı:
"8.sınıfa giderken bakkala sürekli girip çıkardım. Bana babamın durumunun iyi olmadığını söyleyip, yeğenim diyerek harçlık vermeye çalışırdı ama ben almazdım. Daha sonra ben 9. sınıfa geçtim. Sürekli bakkala gittiğimde harçlık verirdi. Gerçekten amca gibi davranıyordu, ben de daha sonraları harçlığı aldım. Ardından bana 'Senin telefona ihtiyacın olur' diyerek cep telefonu alacağını söyledi. Ben de babam bana alır diye reddettim. Telefon aldığını ve onu almamı söyledi, kabul etmeyince boğazımı sıkarak beni tehdit etti. Ben de aldım ama hiç kullanmadım. Ağabeyim telefonu yakaladı, arkadaşımdan aldım deyince sinirlenip kırdı. Daha sonra sanık okuluma geldi ve yine aldığı telefonu bana vermeye çalıştı, bu sefer çıplak kadın fotoğrafına benim kafamı koyup babama göndereceğini söyleyip tehdit ederek, verdi, ben de korkup aldım. Bir gün bakkala gittiğimde ekmek raflarının arkasına çekerek beni öpmeye çalıştı, elini pantolonumun içine sokunca kendisini itip kaçtım. Bir kaç gün sonra karısına gittim, H.D. teyzeye kocasının bana yaptıklarını anlattım. O da bakkalda ekmek raflarının arkasına çekip, beni çimdikleyerek, kimseye anlatırsam geberteceğini söyledi."
Sanığın cinsel tacizlerinin devam ettiğini belirten mağdur K.A., "27 Kasım 2015'te devamsızlığım nedeniyle sağlık raporu almak için beni otomobiline aldı. Daha sonra Hacılar'da ıssız bir eve götürdü. Orada yine çıplak kadın fotoğrafına benim kafamı koyduğunu, babama göndereceğini tehdit ederek, üzerimi çıkardı. Yine kendisini itip, kaçtım. Daha sonra okulda arkadaşlarıma anlattım, onlar da müdüre anlatmış. Babam geldi ve polise gittik. Şikayetçiyim" diye konuşmuştu.
İNDİRİM MADDESİ UYGULAMADI
Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu tutuklu sanık M.A.D'ye 'çocuğun cinsel istismarı' suçundan 15 yıl hapis cezası verdi. Sanığa mahkeme indirim maddesi uygulamadı.

iha

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39