• BIST 9142.4
  • Altın 2325.163
  • Dolar 32.3729
  • Euro 34.9661
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 20 °C

Kayseri'de Hırsızlar Kralı Sarı Kemalin Konağı

Kayseri'de Hırsızlar Kralı Sarı Kemalin Konağı
Kemal Taş'ın villasını basan polis, 21 ilde 66 hırsızlık olayına karışan çete lideri ile eşinin de aralarında bulunduğu 11 kişiyi tutukladı.
Türkiye genelinde adeta hırsızlık turuna çıkıp, 11 ay boyunca 21 ilde çok sayıda ev ve işyerini soyduktan sonra milyonlarca lira ile Kayseri'ye dönen çete çökertildi. Sarı renk saçlarıyla dikkat çeken "Sarı Kemal" lakaplı çete liderinin Kayseri'de bulunan villasının girişine "Sarı Kemal'in Konağı" yazdırdığı dikkatlerden kaçmadı. Operasyonda çete lideri ve eşinin de aralarında bulunduğu 11 kişi tutuklandı. 
 
KRALİÇE ŞÖMİNEDE! 
 
Kayseri polisi, liderliğini "Sarı Kemal" lakaplı Kemal Taş'ın yaptığı hırsızlık çetesini takibe aldı. 11 ay boyunca yapılan teknik ve fiziki takip sonunda çete üyelerinin yaklaşık bir yılda Türkiye genelinde 21 ilde 66 hırsızlık olayına karıştıkları belirlendi. Son olarak döndükleri Kayseri'de bir işadamının 100 bin lirasını çaldıkları belirlenince polis operasyon için düğmeye bastı. 280 polisin katılımıyla 26 adrese eşzamanlı baskın yapıldı. Polis çete lideri Kemal Taş'ı lüks villasında uyurken gözaltına aldı. Evi didik didik arayan polis, hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan çete liderinin eşini ise evin şömine bacasına saklanmış halde buldu. Çoğu uykuda yakalanan çete üyelerinin evlerinde yapılan aramalarda pahalı kol saatleri, ziynet eşyaları, 2 ruhsatsız tabanca, 8 av tüfeği, 2 kuru sıkı tabanca, 30 av tüfeği fişeği, 4 bilgisayar, otomobil teybi, 4 tornavida ele geçirildi. Gözaltına alınan 52 zanlıdan aralarında çete lideri ve eşinin de bulunduğu 11'i tutuklanırken, diğerleri tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Lüks yaşamı ve sarı renk saçlarıyla dikkat çeken Kemal Taş'ın Kayseri'nin Beyazşehir Mahallesi'nde bulunan villasının girişine "Sarı Kemal'in Konağı" yazdırdığı gözlerden kaçmadı. 
 
HIRSIZLIK TURNESİ... 
 
Taş'ın Beyazşehir'de bulunan iki villasının değerinin 2 milyon lira olduğu ve son model arabalarla dolaştığı öğrenildi. Türkiye'nin birçok ilinde hırsızlık yapan çete üyelerinin, yılın belirli dönemlerinde adeta turneye çıkar gibi hırsızlık turuna çıktıkları, gittikleri illerde çaldıkları malları ise bir diğer ilde satarak paraya dönüştürdükleri belirlendi. 
borsamatik
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39