• BIST 9089.86
  • Altın 2324.419
  • Dolar 32.3609
  • Euro 34.9286
  • Kayseri 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 15 °C

Kayseri'de Karne Hediyesini Alamayan Öğrenci Gözyaşlarına Boğuldu

Kayseri'de Karne Hediyesini Alamayan Öğrenci Gözyaşlarına Boğuldu
Kayseri'de 2012-2013 eğitim ve öğretim yılının bitmesi nedeniyle Mehmet Miraboğlu İlköğretim Okulu'nda Vali Orhan Düzgün'ün katılımı ile öğrencilere karneleri ve hediyeleri dağıtıldı.
Kayseri'de 2012-2013 eğitim ve öğretim yılının bitmesi nedeniyle Mehmet Miraboğlu İlköğretim Okulu'nda Vali Orhan Düzgün'ün katılımı ile öğrencilere karneleri ve hediyeleri dağıtıldı. Törende hediyesini alamayan minik öğrenci gözyaşlarına boğuldu.

Mehmet Miraboğlu İlköğretim Okulu'nda düzenlenen karne törenine; Vali Orhan Düzgün, Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikmen ve okul öğretmenleri katıldı. Vali Orhan Düzgün, ana sınıfı öğrencilerine hem karnelerini hem de hediyelerini verdi.

Karne dağıtımı sırasında hediyesini alamayan minik bir öğrenci gözyaşlarına boğuldu. Ağlayan öğrenciyi Vali Orhan Düzgün hediyesini vererek teselli etti. Düzgün, görevlilere, "Hediyesini almayan öğrencilere de hediyelerini verin" talimatını verdi.

Vali Düzgün, törende ailelere de uyarılarda bulunarak tatilde çocukları ile zaman geçirmeleri gerektiğini söyledi.

Vali Düzgün, 1'inci sınıf öğrencilerine karnelerini verirken hikaye kitabı da hediye etti. 1'inci sınıf öğrencilerinin okuma ve yazma beceresini test etmek isteyen Düzgün, bir öğrenciyi tahtaya kaldırarak ismini yazmasını istedi. Zeynep Betül adlı öğrenci de kara tahtaya ismini yazdı.

1'inci sınıf öğrencilerine karnelerini verdikten sonra bir açıklama yapan Düzgün, "Öğrencilerimiz bir dönem sonunda yaz tatiline giriyor. Biz de çocuklarımızın sevinçlerini paylaşmak için bu okula geldik. Anne ve babaların bu yaz tatilinde çocukları ile zaman geçirmeleri gerekmektedir. Çocukların arkadaşlarıyla, akrabalarıyla veya ziyarette zaman geçirmeleri önemlidir. Ailelere, çocuklarının 24 saatlik zaman içerisinde en az 15 dakikalık bir bölümü kitap okumaya ayırmasını sağlamalarını tavsiye ederim" diye konuştu.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39