• BIST 9079.97
  • Altın 2324.233
  • Dolar 32.3553
  • Euro 34.9392
  • Kayseri 7 °C
  • Ankara 12 °C
  • İstanbul 13 °C

"KAYSERİ'DE KEYİFLİ PROJELERİN ZAMANI GELDİ"

"KAYSERİ'DE KEYİFLİ PROJELERİN ZAMANI GELDİ"
Başkan Özhaseki Anadolu Harikalar Diyarı'nı gezdi"KAYSERİ'DE KEYİFLİ PROJELERİN ZAMANI GELDİ"
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayseri'de sosyal ve kültürel hayata renk katacak Anadolu Harikalar Diyarı Projesi'nde devam eden inşaat çalışmalarını yerinde inceledi ve yetkililerden bilgiler aldı.
Belediye yetkilileri ile projenin uygulandığı Cırgalan Bölgesi'ne giden Başkan Özhaseki, burada eğlence ve oyun parkı, su kayağı parkı, hayvanat bahçesi, spor alanları ve sosyal tesis ile yapımında büyük aşama kaydedilen buz pateni pistinde devam eden inşaatları gezdi.
İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Özhaseki, yıllardır Kayseri'de yapılması zorunlu olan bazı altyapı ve üstyapı çalışmalarını gerçekleştirdiklerini ifade ederek "Bütün bu altyapı ve üstyapı hizmetleri bittikten sonra artık Kayseri'de keyifli projelerin zamanı geldi. Bundan sonra Kayseri'de yapılacak bütün projeler, keyifli, zevk alacağımız projelerdir. Kültür-sanat projeleridir, eğlence projeleridir. İşte şuan onların birisinin içerisindeyiz" dedi.



"KAYSERİ, BURADAN NEFES ALACAK"
Anadolu Harikalar Diyarı Projesi'nin oldukça büyük ve Kayseri için önemli bir proje olduğunu belirten Başkan Özhaseki, "Anadolu Harikalar Diyarı, Kayseri'nin nefes alacağı bir yer olacak. Yaklaşık 700 dönümlük bir arazi üzerinde kurulacak proje, içerisinde 10 ayrı etkinliği barındıracak. Dünyanın pek çok yerinde bulunan ve eğlence dünyası olarak adlandırılan mekânlardaki gibi burada da heyecanlı aktivitelerin yer alacağı eğlence ve oyun parkı, buz pateni pisti, su kayağı parkı, hayvanat bahçesi, lazer oyun merkezi ve bilim merkezinin olacağı yerler inşa ediliyor. Buradaki proje neredeyse 150-200 milyon lirayı bulacak bir proje. Belediye olarak buraya bu paranın büyük bir kısmını yatırıyoruz. Öyle ümit ediyorum ki bir sene sonra burada bir açılış yapacağız. Kayseri'de herkes buraya gelecek. Burada vakit geçirmek isteyecek. Aileler burada nefes alacaklar diye düşünüyorum. İsteyen burada spor yapacak, isteyen kültürel faaliyetlere katılacak, isteyen hayvanat bahçesini gezecek, isteyen dinlenecek, keyif yapacak. İnşaatlar bütün hızıyla sürüyor. Belki burada şuanda 50 yerde çalışma var. İnşallah Kayserimizin nefes alacağı en güzel mekan burada doğuyor" diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39