• BIST 9079.97
  • Altın 2308.924
  • Dolar 32.3322
  • Euro 35.0934
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İstanbul 19 °C

Kayseri'de Nişanlısı ile birlikte uyuşturucuyla yakalanan sanığa 10 yıl hapis

Kayseri'de Nişanlısı ile birlikte uyuşturucuyla yakalanan sanığa 10 yıl hapis
Kayseri’de satışa hazır halde extacy hap ile uyuşturucu maddesi metamfetaminle nişanlısı ile birlikte yakalanan sanığa 10 yıl 5 ay hapis’ nişanlısına 1 yıl 8 ay hapis cezası verildi.

10 Şubat’ta İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, uyuşturucu madde ticareti yaptığı delillendirilen A.C (35) ve G.D (26)’de yaptığı üst, araç ve ev aramalarında satışa hazır halde 15 adet Extacy hap, 12.45 gram uyuşturucu maddelerden metamfetamin maddesi, 1 adat uyuşturucu madde ticaretinde kullanılan hassas terazi, 1 adet yine uyuşturucu madde ticaretinde kullanılan rulo halinde alüminyum folyo ile uyuşturucu madde paketlemesinde kullanılan eldivenler ele geçirildi. A.C. tutuklandı. 


Kayseri 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada tutuklu sanık A.C. ile tutuksuz sanık G.D. ve avukatları hazır bulundu. 


“Gelinliğe girme psikolojisi ile kullandım” 
Tutuksuz kadın sanık G.D. mahkemede sanığın nişanlısı olduğunu söyleyerek, “Gelinliğe girme psikolojisi ile nişanlımdan habersiz bir defa kullandım. Bir ve iki defa denedim, asla uyuşturucu kullanıcısı değilim” diye konuştu. Tutuklu sanık A.C. ise uyuşturucu ticareti yapmadığını ifade etti. 


Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu tutuklu sanık A.C.’ye ‘uyuşturucu madde ticareti yapma’ suçundan 10 yıl 5 ay hapis, 20 bin 800 TL adli para cezası ile tutukluluk halinin devamına karar verdi. Tutuksuz sanık G.D.’ye ise kullanma suçundan verildiği 1 yıl 8 ay cezası hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına hükmedildi. 


Aynı mahkemede farklı dosyada ‘uyuşturucu madde ticareti yapma’ suçundan tutuklu yargılanan F.A.’ya 8 yıl 4 ay hapis, 16 bin 662 TL adli para cezası ile tutukluluk halinin devamına, tutuksuz sanık S.E.’ye de mahkeme kullanma suçundan verdiği 2 yıl hapis cezasını hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına hükmetti. 

iha

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39