• BIST 8980.39
  • Altın 2281.96
  • Dolar 32.3217
  • Euro 35.018
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 19 °C

KAYSERİ'DE SERVİS ÜCRETLERİNE ZAM İŞTE YENİ FİYAT

KAYSERİ'DE SERVİS ÜCRETLERİNE ZAM İŞTE YENİ FİYAT
KAYSERİ MİNİBÜSÇÜLER ODASI BAŞKANI YAVUZ AY:

Kayseri Minibüsçüler ve Servisçiler Odası Başkanı Yavuz Ay “ Bu yıl öğrenci servislerinde yüzde 10 zam yaparak seneye başlayacağız” dedi. 
Kayseri Minibüsçüler ve Servisçiler Odası ile Kayseri Büyükşehir Belediyesinin bu sene ki servis fiyatları konusunda yaptıkları toplantıda öğrenci servisi fiyatlarına yüzde 10’luk bir zam yapıldı.
Konu hakkında açıklama yapan Kayseri Minibüsçüler ve Servisçiler Derneği Başkanı Yavuz Ay “ Bu yıl öğrenci servislerinde yüzde 10 zam yaparak bu seneye başlayacağız. Kayseri Büyükşehir Belediyesiyle yaptığımız görüşmeler neticesinde 0-5 km arası 100 TL olan taşıma ücretlerimiz bu yıl 110 TL olmuştur. Bu yıl yine 794 servis aracımızla hizmet verecektir. Araçlarımız geçen yıl yüzde 80 olan 0-5 yaş arasında ki filomuz yüzde 10 daha yenilenerek bu yıl yüzde 90 olan filomuzla hizmet verecekler. Araçlarımızın tamamında araç takip sistemi mevcut olup yine yüzde 90’lık diliminde araçlarımızın içerisinde güvenlik kamerası bulunmaktadır” dedi.
Ay “ Bizim yönetim kadrosu olarak önceliğimiz geleceğimiz olan yavrularımızın geleceği ve güvenliğidir. Daha sonra ahlaki değer bizim için en büyük unsurlar arasındadır. Esnafımızın daha iyi esnaf olması için yaptığımız eğitim seminerleri kaldığı yerden devam edecektir. Geçtiğimiz günlerde İl Emniyet Müdürlüklerimizdeki ziyaretlerde kendilerine bu konu hakkında gerekli bilgileri verip bundan sonra da İl Emniyet Müdürlüklerimizin çeşitli birimleriyle 9 aya yakın eğitim semineri düzenleyeceğiz. Bunları biz düzenli şekilde yapıyoruz. Ama biz bunların artık sene bütününe yayarak esnafımızın daha bilinçli olmasını istiyoruz. 794 öğrenci servisimizle hizmet veriyoruz. Yaklaşık 2 bin tane de personel çalışanımız vardır. Öğrenci servisleri fiyatları konusunda Büyükşehir Belediyesi ile yaptığımız toplantılar sonucunda 0-5 kilometre arasında ki servislerimiz 100 lira iken bu yıl 110 TL, 5-10 km arası 120 TL, 10-20 km arası 130 TL olmuştur. 20 km sonra her km sonrası için 1.75 kuruş eklenecektir” diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39