• BIST 9079.97
  • Altın 2301.842
  • Dolar 32.3299
  • Euro 35.1048
  • Kayseri 21 °C
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 19 °C

KAYSERİ'DE TARAFTAR GRUPLARININ LİDERLERİ İFTARDA BULUŞTU

KAYSERİ'DE TARAFTAR GRUPLARININ LİDERLERİ İFTARDA BULUŞTU
Emniyet mensupları, 11 Ağustos günü Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak olan Süper Kupa maçı öncesi taraftar temsilcileri ile iftarda bir araya geldi.
Polisevinde düzenlenen iftara, Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe, Kayserispor, Kayseri Erciyesspor ve Trabzonspor taraftarlarının Kayseri temsilcileri ile basın mensupları katıldı. İftarda konuşan Çevik Kuvvet Şube Müdürü Zeki Ünsal, “11 Ağustos günü Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak olan Süper Kupa maçı öncesinde ilimizde bulunan hem Galatasaray ve Fenerbahçe taraftar temsilcileri hem de Kayserispor, Erciyesspor, Beşiktaş ve Trabzonspor taraftarlarıyla iftarda bir araya geldik. Maç öncesi neler yapabileceğimizi konuştuk. Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarlarına stadyumumuzun batı ve güney tarafının Fenerbahçeli taraftarlara ait olduğunu ve güney tarafındaki otoparkın da Fenerbahçeli seyircilerin kullanabileceğini söyledik. Ayrıca stadyumun kuzey tarafında kalan otoparkı ve kuzey türbini ile doğu türbininde Galatasaraylı taraftarların kullanacağını belirttik. Bu amaçla ilimizin 3 ayrı noktasında hem Galatasaray hem de Fenerbahçeliler için 6 ayrı noktada arama ve kontrol noktaları oluşturduğumuzu belirttik. İnşallah bayramın hemen ardından oynanacak karşılaşmanın bayram havasında geçmesini diliyorum” şeklinde konuştu.

Üniversiteli Fenerbahçeliler Derneği Kayseri sorumlusu Batuhan Tuna ise, “Emniyet mensubu ve diğer takımların taraftarı ile güzel bir iftar oldu. Temsilciler ile bilgi alışverişinde bulunduk. Güvenlik önlemleri ile ilgili konuşmalar yapıldı. Oynanacak karşılaşmanın güzel, dostluk ve bol pozisyonlu geçmesini diliyorum” dedi.
Ultraaslan Erciyes Üniversitesi sorumlusu Erkan Kırçıl’da, “Emniyet mensubu diğer takımların temsilcileri ile iftarda buluştuk. Gerekli görüşmeler devam ediyor. Gönlümüz maçı Galatasaray’ın kazanmasından yana. Karşılaşmanın şiddetten uzak bol pozisyonlu ve centilmence geçmesini diliyorum” diye konuştu.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39