• BIST 9079.97
  • Altın 2308.611
  • Dolar 32.3171
  • Euro 35.0449
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İstanbul 17 °C

KAYSERİ'DE TRAFİK KAZASI İTFAİYE ERİ DAVASI

KAYSERİ'DE TRAFİK KAZASI  İTFAİYE ERİ DAVASI
BİRİ İTFAİYE ERİ İKİ KİŞİNİN ÖLDÜĞÜ FECİ KAZADA TIR ŞOFÖRÜ TAHLİYE OLDU

www.kayserinews.com  kayserinin en güncel haber sitesi mutlaka tıklayın facebook sayfamız ve twitter sayfamız'dan takip edebilirsiniz.

 

Kayserinews.com

 

@Kayserinewscom twitter sayfamız takip edebilirsiniz

TIKLAYIN,BEĞENİ,YAPIN-FACEBOOK-SAYFASI-HABER-TAKİP-SİSTEMİ .https://www.facebook.com/kayserinewscom-261415263889283/?fref=ts

 

 

Kayseri-Sivas kara yolunda meydana gelen trafik kazasına müdahale için olay yerine giden polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine çarpan, biri itfaiye eri iki kişinin ölümüne, 6 kişinin yaralanmasına sebep olan TIR sürücüsü 5 yıl hapis cezası aldı. Tutuklu yargılanan şoför karar sonrası ceza evinde kaldığı süre göz önünde bulundurularak tahliye oldu. 
Kayseri 1.Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuklu sanık Y.T. ve avukatlar hazır bulundu.

20160323aw696732_02.jpg


Sanık olay günü yolun buzlu olduğunu ve kazayı son anda fark ettiğini belirterek, "Takdir yüce mahkemenizin" dedi.


5 YIL HAPİS CEZASI ALAN TIR ŞOFÖRÜ TUTUKLANDI
Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu sanık Y.T.'yi 'taksirle ölüme ve yaralamaya neden olma' suçundan 5 yıl hapse mahkum etti. Tutuklu yargılanan şoför karar sonrası cezaevinde kaldığı süre göz önünde bulundurularak tahliye oldu.


Mahkeme sonrası trafik kazasında hayatını kaybeden itfaiye erinin aile avukatı Emre Ayan, "Sanığa mükafat gibi karar verildi. Bu ülkede olan hayatını kaybedenlere oluyor. Acilen bu tip suçlarda hakkaniyete uygun, hem yaşamını kaybedenlerin yakınlarının vicdanını hem de toplum vicdanını rahatlatacak kararlar verilmeli" diye konuştu.


OLAY
5 Aralık 2015'te Kayseri-Sivas karayolundaki Melikgazi ilçesi Yeşilyurt mahallesi yakınlarında meydana gelen kazada 40 DF 330 plakalı minibüsün sürücüsü S. B. (52) yolun kaygan olması nedeniyle aracın kontrolünü kaybedince bariyerlere çarptı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, itfaiye ve sağlık ekipleri araç sürücüsüne müdahalede bulundu. İtfaiye ekipleri sürücüyü sıkıştığı yerden çıkartmaya çalışırken, sağlık ekipleri de ilk müdahalede bulundu. Polis ise yapılan çalışma nedeniyle yol kontrolü sağladığı sırada Y. T.'nin (29) kullandığı 25 SA 447 plakalı TIR, polis, itfaiye ve sağlık ekibi görevlilerine, ardından 38 BH 312 plakalı ambulansa ve daha sonra bir başka araca çarparak durdu. TIR'ın çarpması sonucu, minibüs sürücüsü S.B. olay yerinde, 63 yaşındaki itfaiye eri Y. T. ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kazada 6 kişi de yaralandı. Kaza sonrasında gözaltına alınan TIR sürücüsü Y.T. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39