• BIST 9104.98
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3529
  • Euro 34.9558
  • Kayseri 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 20 °C

KAYSERİ'DE TRAMVAY'DA GENÇ KIZI TACİZ ETTİ 6 YIL YEDİ

KAYSERİ'DE TRAMVAY'DA GENÇ KIZI TACİZ ETTİ 6 YIL YEDİ
"İSTEMEYEREK HERKES BİRBİRİNE FİZİKSEL TEMASTA BULUNUYOR"

www.kayserinews.com  kayserinin en güncel haber sitesi mutlaka tıklayın facebook sayfamız ve twitter sayfamız'dan takip edebilirsiniz.

 

Kayserinews.com

 

@Kayserinewscom twitter sayfamız takip edebilirsiniz

TIKLAYIN,BEĞENİ,YAPIN-FACEBOOK-SAYFASI-HABER-TAKİP-SİSTEMİ .https://www.facebook.com/kayserinewscom-261415263889283/?fref=ts

 

Kayseri'de tramvayda 15 yaşındaki genç kıza cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan 26 yaşındaki üniversite öğrencisi, 6 yıl 8 ay hapis cezasına mahkum oldu. 
Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuklu sanık N.G. ile avukatı hazır bulunurken, 15 yaşındaki mağdure H.B.D. ise duruşmaya katılmadı.


"İSTEMEYEREK HERKES BİRBİRİNE FİZİKSEL TEMASTA BULUNUYOR"


İşletme fakültesi öğrencisi ve bekar olduğunu söyleyen sanık N.G. tramvaya bindiklerinde çok kalabalık olduğunu, istemeyerek insanların birbirine fiziksel temasta bulunduğunu söyledi. N.G. "Tramvay hareket ettiği sırada dengemi kaybedip, genç kıza temasta bulunmuş olabilirim. O anda kızın tepkisiyle şok oldum. Sivil polis olduğunu söyleyen birisi geldi ve beni emniyete götürdü.

Polis bana suçunu itiraf et, 'Nefsime yenik düştüm' dersem, kurtulacağımı söyledi. İlk ifademi o yüzden o şekilde verdim. Kesinlikle üzerime atılı suçu kabul etmiyorum" diye konuştu.


"HEM CİNSEL ORGANIYLA, HEM DE ELİYLE TACİZ ETTİ"


Mağdure H.B.D. ise önceki celse duruşmaya katılarak sanığın kendisini üç kez hem cinsel organıyla hem de eliyle taciz ettiğini belirtmişti. Mağdure H.B.D. ilk ifadesinde olayı şöyle anlattı: "Aralık ayında sabah saat 08:00 gibi okula gitmek için Fuzuli durağından tramvaya bindim. Sanık da benimle birlikte bindi.

Tramvay kalabalıktı, ilk olarak cinsel organını belimde hissettim, hemen kendimi iki adım geri çektim. Daha sonra yine yanıma doğru geldi ve bu sefer kalçama organı ile dokunduğunu hissettim. Çevremdeki insanlar da rahatsız olduğumu anladı. Kalabalık olduğunu ve art niyet olmadığını düşündüm ve bir kez daha yanından uzaklaştım. Üçüncü kez yanıma geldi ve eliyle kalçamı sıkınca bağırdım ve orada sivil bir polis varmış. Bu sanık suçsuz olduğu için değil, ben bir kez daha bu travmayı yaşamamak için şikayetçi olmak istemiyorum."


6 YIL HAPİS ALAN SANIĞIN TUTUKLULUK HALİNİN DEVAMI KARAR VERİLDİ
Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu, sanığa 'sarkıntılık yapmak suretiyle çocuğun basit cinsel istismarı' suçundan 6 yıl 8 ay hapis cezası vererek, tutukluluk halinin devamına karar verdi.

iha

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39