• BIST 9049.03
  • Altın 2292.207
  • Dolar 32.314
  • Euro 35.1085
  • Kayseri 21 °C
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 19 °C

KAYSERİ'DE UYUŞTURUCU SATAN SANIKLARA 56 YIL HAPİS

KAYSERİ'DE UYUŞTURUCU SATAN SANIKLARA 56 YIL HAPİS
KAYSERİ'DE UYUŞTURUCU SANIKLARINA 56 YIL HAPİS

Kayseri'de polis ekiplerinin yaptığı operasyon ile doğumevi yakınında bulunan boş arazide araç içerisinde bonzai ile yakalanan ve 'uyuşturucu madde ticareti yapma veya sağlama' suçundan tutuksuz yargılanan 3 sanığa ayrı ayrı 18 yıl 9 ay olmak üzere toplam 56 yıl 3 ay hapis cezası verildi. Sanıklardan biri, arkadaşı hakkında denetimli serbestlik tedbiri olduğundan suçu üzerine aldığını söylese de 18 yıl 9 ay ceza almaktan kurtulamazken, 3 sanık da tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

 

 

KAYSERİ'DE,YAŞANAN-HABERLER.KAYSERİNEWS.COM-GOOGLE'DAN-TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.FACEBOOK-TWİTTER-SAYFASI-TAKİP-BEĞEN

Kayserinews.com@Kayserinewscomtwittersayfamıztakip edebilirsinizTIKLAYIN,BEĞENİ,YAPIN-FACEBOOK-SAYFASI-HABER-TAKİP-SİSTEMİ .https://www.facebook.com/kayserinewscom-261415263889283/?fref=ts


Kayseri 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuksuz sanıklar A.K. (18), K.A. (20), E.A. (19) ve avukatlar hazır bulundu.


Sanık A.K. olay günü olan 22 Mart 2016'da arkadaşı E.A. ile yaya olarak gezdikleri sırada H.A. isimli arkadaşının araç ile yanlarında durduğunu belirterek, “Otomobile biz de gezmek için bindik. H.A.'nın kullandığı otomobilde M.T. ile E.B. de vardı. Daha sonra araç ile gezmeye başladık. Aracı doğumevi arkasında boş bir araziye çekti. Orada muhabbet ediyorduk. Polis ekipleri geldi, üst araması yaptı.

Araçta bonzai bulunmuş ama ne kadar ağırlığında bilmiyorum. H.A. bana kendisinin denetimli serbestlik tedbiri olduğunu, suçu üstlenmemi istedi. Ben de uyuşturucu bana ait diyerek suçu kabul ettim. Uyuşturucular H.A.'ya aittir" diye konuştu.
Diğer iki sanık da suçsuz olduklarını belirterek beraatlarını talep ettiler. Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu tutuksuz 3 sanığın da suçunu sabit görerek ayrı ayrı 18 yıl 9 ay olmak üzere toplam 56 yıl 3 ay hapis cezası verdi. Karar sonrası adliye polisi tarafından duruşma salonunda kelepçe takılarak, gözaltına alınan sanıklar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İHA

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39