• BIST 9059.38
  • Altın 2295.098
  • Dolar 32.3137
  • Euro 35.1151
  • Kayseri 21 °C
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 19 °C

Kayseri'de uyuşturucu ticareti yapan 8 Kişi tutuklandı

Kayseri'de uyuşturucu ticareti yapan 8 Kişi tutuklandı
NARKOTİK EKİPLERİNDEN UYUŞTURUCU TACİRLERİNE OPERASYON

Kayseri'de uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik operasyonlarda 8 kişi tutuklandı. 
Kayseri - Malatya Karayolu üzerinde durdurulan, içerisinde A.Ş. ve A.K. isimli şahısların bulunduğu 34 plakalı aracın arka koltuğu üzerinde, araçtan bağımsız olarak bulunan LPG tankı içerisinde zulalanmış vaziyette 7 kilo 10 gram ve A.K. isimli şahsın montunun cebinde de 20 gram esrar ele geçirildi. Haklarında “uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan işlem yapılarak adli makamlara sevk edilen A.Ş. ve A.K. isimli şahıslar adli makamlarca tutuklandı.
Uygulama noktasına öncülü ve artçılı olarak giriş yapan 34 plakalı araçlardan içerisinde M.K. ve O.D. isimli şahısların bulunduğu araç içerisinde 17 kilo 370 gram esrar bulunması üzerine; M.K. ve O.D. isimli şahıslar, diğer araçta bulunan E.İ. ve Ö.Ş. isimli şahıslarla birlikte yakalandı ve haklarında “uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan işlem yapılarak sevk edildi. Şahıslar adli makamlarca tutuklanarak, cezaevine gönderildi.
Şüphe üzerine durdurulan 46 plakalı araçta ise, not kağıdına sarılı vaziyette 0,50 gram eroin, araç içerisinde bulunan E.T. isimli şahsın bacağının arasında 1 adet alüminyum folyoya sarılı vaziyette 0,85 gram metamfetamin ele geçirildi. Araç içerisinde E.T. ile birlikte bulunan B.N.M. isimli şahsa “uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak” suçundan işlem yapılarak, şahıs serbest bırakılırken; hakkında “uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan işlem yapılarak adli makamlara sevk edilen E.T. isimli şahıs adli makamlarca tutuklandı.
Durumundan şüphelenilen Ö.E. isimli şahıstan da 7 ayrı alüminyum folyoya sarılı vaziyette daralı ağırlığı 1 gram gelen sentetik kannabinoid (bonzai) ve 7 adet ecstasy tablet ele geçirildi. Hakkında “uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan işlem yapılarak adli makamlara sevk edilen şahıs tutuklandı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39