• BIST 9079.97
  • Altın 2309.701
  • Dolar 32.3391
  • Euro 35.0977
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İstanbul 19 °C

KAYSERİ'DE YATIRIMLAR SÜRÜYOR, TEMPO DÜŞMÜYOR

KAYSERİ'DE YATIRIMLAR SÜRÜYOR, TEMPO DÜŞMÜYOR
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik.

www.kayserinews.com  kayserinin en güncel haber sitesi mutlaka tıklayın facebook sayfamız ve twitter sayfamız'dan takip edebilirsiniz.

Kayserinews.com@Kayserinewscomtwittersayfamıztakip edebilirsinizTIKLAYIN,BEĞENİ,YAPIN-FACEBOOK-SAYFASI-HABER-TAKİP-SİSTEMİ .https://www.facebook.com/kayserinewscom-261415263889283/?fref=ts

 

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, yoğun bir hafta sonu geçirdi. Başkan Çelik, şehrin birçok yerinde yapılmakta olan yatırımları yerinde inceledi ve günlük hayatı kolaylaştıracak bazı projelerle ilgili çalışmalar yaptı. Başkan Çelik, köprülü kavşaklardan Ortayol'a, İstasyon Caddesi'nden Cumhuriyet Meydanı'na, Sivas Caddesi'nden Bilim Merkezi'ne kadar pek çok yatırımı yerinde inceledi. 

 


İNCELEMELERE KÖPRÜLÜ KAVŞAKLARLA BAŞLADI
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri'deki yatırım ve hizmetlerle ilgili çalışma temposunu hafta sonu da sürdürüyor. Yatırımları sık sık yerinde gören ve çalışmaların gidişatını takip eden Başkan Mustafa Çelik, incelemelerine Kocasinan Bulvarı üzerindeki katlı kavşaklarla başladı.

20160417aw720717_01.jpg

Başkan Çelik, bürokratlarıyla birlikte Nato Kavşağı'ndaki köprülü kavşak ile Hastane ve İstasyon Caddesi kavşaklarını kapsayan katlı kavşak çalışmasında incelemelerde bulundu. Her iki projenin son durumunu ve asfaltlama çalışmaları sonrası başlayan çevre düzenleme çalışmalarını yerinde gören Başkan Çelik, köprülü kavşakların tamamlanma aşamasına geldiğini ve yakında hizmete açılacaklarını kaydetti.


ORTAYOL'UN SON DURUMUNU GÖRDÜ


Başkan Mustafa Çelik, daha sonra Eski ve Yeni Çevreyolun ortasında yer alan ve Kayseri'nin doğu-batı aksında önemli bir rahatlama sağlayacak olan Ortayol'da incelemelerde bulundu. Buradan İstasyon Caddesi'ne geçen Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, İstasyon Caddesi'nin Cumhuriyet Meydanı çıkışında yol genişletme çalışmaları yapmak için yerinde ölçüm ve incelemeler yaptı.


ÇARŞI'NIN CAZİBESİ ARTACAK
Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, Bürüngüz Cami arkası ve yanında yapılması planlanan yeni dinlenme yerleri ile yeme içme mekanları konusunda da incelemelerde bulundu. Konuyla ilgili proje çalışmalarını başlatan Başkan Çelik, adeta çarşının giriş kapısı olan bu bölgedeki çalışmaların hem çarşıya hem de Kapalı Çarşı'ya ayrı bir değer ve cazibe katacağını belirtti.


SİVAS CADDESİ TRAFİĞİ RAHATLAYACAK
Başkan Mustafa Çelik, Meydan, Balıkçılar ve Forum AVM önündeki trafiğin daha hızlı akmasını sağlayacak projeyle ilgilide yerinde tespitlerde bulundu. Buradaki trafiği bir şeritten üç şeride çıkarabilmek için ön incelemeler yapan Başkan Çelik, "Yapacağımız çalışmalarla Cumhuriyet Meydanı'nda belli saatlerde oluşan yoğunluğu en aza indirgemiş olacağız" dedi.

Cumhuriyet Meydanı ve civarındaki inceleme gezisi sırasında halkın ve esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Çelik, zaman zaman esnaflara misafir olarak çay içti ve sohbet etti. Başkan Mustafa Çelik, çevredeki halkla da sohbet ederek tavsiyelerini dinledi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, daha sonra Mimarsinan Köprülü Kavşağı ile Harikalar Diyarı arasındaki yol genişletme çalışmalarını kontrol etti.

Hızlı bir şekilde devam eden yol genişletme çalışmaları tamamlandığında iki şerit olan yolun 3 şeride çıkmasıyla trafiğin daha da rahatlayacağını dile getiren Başkan Çelik, yol genişletme çalışmalarını Haziran ayından önce tamamlamayı planladıklarını kaydetti.


BİLİM MERKEZİ'NDE SONA GELİNDİ
Başkan Mustafa Çelik, inceleme gezisini Harikalar Diyarı içine yapılan ve 19 Mayıs'ta hizmete açılması planlanan Bilim Merkezi ile sürdürdü. Başkan Çelik, Bilim Merkezi'ne yeni gelen donanımlar ile planetaryumda gözlenecek prodüksiyonları yerinde gördü.
HAFTA SONU YATIRIM TOPLANTISI
Öte yandan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Belediye bürokratlarıyla da bir toplantı yaptı. Başkan Çelik, toplantıda Büyükşehir Belediyesi yatırımlarını masaya yatırarak gelinen son duruma ilişkin bilgiler aldı. Toplantıda ekim ayına kadar gerçekleştirilecek olan temel atma programları ve tamamlanan yatırımların açılış törenlerine ilişkin tarihler de belirlendi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39