• BIST 9079.97
  • Altın 2324.961
  • Dolar 32.3581
  • Euro 34.9
  • Kayseri 8 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 14 °C

Kayseri'deki evinden kaçan kız Adana'da yakalandı

Kayseri'deki evinden kaçan kız Adana'da yakalandı
Genç Kızın 'Klipte Oynayacağım' Hayali Karakolda Bitti!

Klipte oynamak için Kayseri'deki evinden kaçan bir kız çocuğu, birlikte yolculuk yaptığı bir kadının ihbarı üzerine Adana'da bulundu.

FACEBOOK'TAN TANIŞTILAR

Olay, Seyhan ilçesine bağlı Narlıca Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre,Kayseri'de ailesiyle birlikte yaşayan 16 yaşındaki lise öğrencisi D.D. sosyal paylaşım sitesi facebooktan bir A. K. isimli erkekle tanıştı. Kısa sürede çift sevgili oldu. A.K. kız çocuğuna çok güzel olduğunu, İstanbul'da tanıdığı yönetmenler bulunduğunu, kendisini şarkı kliplerinde oynatabileceğini söyledi.

 


"SENİ EVE GÖTÜREYİM"

Kız çocuğu, bu teklifi kabul edince çift Adana'da buluşmaya karar verdi. Bunun üzerine kız, ailesine söylemeden evden çıkıp otobüse binerek Adana'ya gelmek üzere yola çıktı. Bu arada kız, otobüste Kayseri'den Adana'ya gelen F.A. isimli bir kadınla tanıştı.


Kadın, kız çocuğu ile sohbet ettiğinde D.D. neden Adana'ya geldiğini ve ne yapacağını anlattı. Bu durumdan kadın şüphelendi. Adana'ya geldiklerinde kız çocuğu bir süre bekledi ancak erkek arkadaşı gelmedi. Bu durumu gören F.U. kız çocuğunun yanına gelip "Seni eve götüreyim otogar yakın erkek arkadaşın ararsa söylersin bize gelir alır" diye evine götürdü.


"NEREDE BULDUN BU KIZI?"

Eve geldiklerinde F.U.'nun kız kardeşi E.U. ablasına "nereden buldun bu kızı neden getirdin" diye sorup durumdan şüphelenerek hemen polise haber verdi. Polis kısa sürede E.U.'nun verdiği adrese gelerek kız çocuğunu ve ihbarcıyı polis merkezine götürdü. Kız çocuğu polise verdiği ifadesinde bir erkekle tanıştığını onunla birlikte şarkı klibinde oynamak içinİstanbul'a gideceğini söylediği öğrenildi.


AİLESİ HEMEN GELİP TESLİM ALDI

Polis kızın yaşı küçük olduğu için çocuk şube müdürlüğüne teslim etti. Çocuk şube polisi ise kız çocuğunun ailesine haber verdi. 2 gündür kızlarını arayan ailesi ise hemenAdana'ya gelerek çocuklarını teslim aldı.

iha

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39