• BIST 9079.97
  • Altın 2310.031
  • Dolar 32.3414
  • Euro 35.0801
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İstanbul 19 °C

Kayserider 2. Olağan Genel Kurulu Ankara'da Yapıldı

Kayserider 2. Olağan Genel Kurulu Ankara'da Yapıldı
Kayseri Düşünce ve Atılım Derneği (KAYSERİDER) 2.Olağan Genel Kurulu, Enerji Bakanlığı Tedaş Misafirhanesi'nde 19 Mayıs 2012 Cumartesi günü yapıldı
Kayseri Düşünce ve Atılım Derneği (KAYSERİDER) 2. Olağan Genel Kurulu, Enerji Bakanlığı Tedaş Misafirhanesi'nde 19 Mayıs 2012 Cumartesi günü yapıldı. Genel Kurul'da yapılan seçimler sonucu Genel Başkanlığa sermaye piyasası kurulu Daire Başkanı Aydın Haskebabçı oybirliği ile seçildi. Kayseri Düşünce ve Atılım Derneği (KAYSERİDER) Genel Kurulu'na Ankara'da bulunan çok sayıda Kayserili bürokrat, akademisyen ve işadamı katıldı.

KAYSERİDER Genel Kurulu saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Divan Başkanlığına oybirliği ile Emniyet eski Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Tokgöz'ün seçilmesi ile başladı. Dernek Genel Başkanı Aydın Haskebabçı yönetim kurulu çalışmaları hakkında Genel Kurul'a ayrıntılı bilgi verdi. KAYSERİDER Başkanı Aydın Haskebabçı yaptığı konuşmada Kayserililer arasında tanışma ve kaynaşmayı teşvik amacıyla çeşitli sosyal ve kültürel faaliyetler düzenlediklerini ve bu faaliyetlerin artarak devam edeceğini ifade etti.

KAYSERİDER Başkanı Haskebabçı dernek yönetimi olarak Ankara ve Kayseri'de üst düzey ziyaretler gerçekleştirdiklerini ve bu ziyaretlerin devam edeceğini belirtti. Ülkemizde Yükselen 'Kayseri ve Kayserili' markasına öncülük etmeyi vizyon olarak belirlediklerini dile getiren KAYSERİDER Genel Başkanı Haskebabçı, ilkini Şubat ayında turizm konusunda gerçekleştirdikleri Erciyes Buluşmalarının önümüzdeki dönemde de devam edeceğini belirtti.

KAYSERİDER 2. Olağan Genel Kuruluna çeşitli bakanlıklar, kamu kurumları ve özel sektörden çok sayıda dernek üyesi katıldı. KAYSERİDER 1. Olağan Genel Kurulu, 11 kişilik yönetim kurulu ve 3 kişilik denetim kurulu asil ve yedek üyeleri için yapılan seçimlerin ardından sona erdi.

Genel Kurul sonrası Dernek Yönetim ve Denetim Kurulu kendi arasında yaptığı görev dağılımı somrasında KAYSERİDER Genel Başkanlığına Aydın Haskebabçı, Denetim Kurulu Başkanlığına ise Bekir Sıtkı Şafak oybirliği ile seçildi.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39