• BIST 9050
  • Altın 2298.879
  • Dolar 32.3126
  • Euro 35.0755
  • Kayseri 21 °C
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 19 °C

Kayserigaz kullandığı teknolojilerle ön planda

Kayserigaz kullandığı teknolojilerle ön planda
Kayseri’ye yaptığı yatırımları üstün teknolojik altyapısı ile birleştiren Kayserigaz, enerji sektöründe fark yaratmaya devam ediyor.

Kayserigaz müşteri odaklı hizmet anlayışı ile ileri teknolojiyi kullanarak, genç ve dinamik yapısıyla enerji sektöründe iş ortaklıklarına daima hazır olarak faaliyetlerini sürdürüyor. Üstlendiği projelerle esnek yapısını değişen ve gelişen teknolojiyle sorunsuz kullanan Kayserigaz, abonelerine ve çalışanlarına kolaylık sağlıyor.
Enerji sektöründe yaşanan teknolojik gelişimin aboneleri ve kurumları direkt olarak etkileyen hususların başında geldiğinin farkında olan Kayserigaz, sunulan kaliteli hizmetin tesadüf olmadığını vurguluyor. Kayserigaz kurmuş olduğu SCADA Merkezi ve güçlü teknolojik alt yapısıyla doğalgazın güvenliğinin ve sürekli gaz arzının sağlanması amaçlanıyor. Kayserigaz doğalgaz şebekesi ağında ki kritik olan verilerin tek bir merkezden 24 saat kesintisiz ve anlık olarak izlenmesi sağlanıyor.
Kayserigaz kesintisiz ve kaliteli hizmet stratejisi ile Dünya’da Bilgi Teknolojileri hizmetlerinin en kaliteli süreç yönetim kütüphanesi sayılan ITIL (Information Technologies Infrastructure Library-Bilgi Teknolojileri Altyapı Kütüphanesi) Hizmet Yönetim Sistemi çerçevesinde hareket ediyor. Bu sayede sunulan hizmetler verimliliği ve etkinliği üst seviyelere çıkan bir standarda ulaşıyor. Dünya’da ki güncel teknolojik uygulamaların sürekli takipçisi olan Kayserigaz, SAP ve SAP modülleri gibi dünyadaki en büyük şirketlerin kullandığı ERP sistemlerinin yanı sıra Doküman Yönetim Sistemi, Coğrafi Bilgi Sistemi, Araç Takip Sistemi, IVR ve Çağrı Merkezi Sistemi, Mobil Tahsilat, Online Proje Onay Sistemi, Online Abonelik Randevu, Dijital Gaz Açma, Dijital İhbar İzleme Sistemleri, E-Fatura Hizmeti, Online Abonelik Randevu, Mobil ve Online Tahsilat, TC kimlik numarası ile fatura ödenebilmesi, müşteriye “Direkt Bağlan” ayrıcalığı ve Akıllı Vezne Noktaları’nı sektöründe edindiği öncü konuma örnek teşkil eden teknolojik yapıları etkin olarak kullanıyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39