• BIST 9079.97
  • Altın 2310.536
  • Dolar 32.3369
  • Euro 35.0909
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İstanbul 19 °C

Kayserigaz ve Bursagaz İş Birliği Yaptı

Kayserigaz ve Bursagaz İş Birliği Yaptı
Kayserigaz ve Bursagaz her türlü doğal afet karşısında müşterilerine hızlı ve başarılı hizmet verebilmek için acil eylem planı oluşturdu.

Kayserigaz ve Bursagaz her türlü doğal afet karşısında müşterilerine hızlı ve başarılı hizmet verebilmek için acil eylem planı oluşturdu.

Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora, doğal afetlerin sonucunda karşılaşılan kaos, organizasyon eksikliklerin yanında, afetin yaşandığı bölgede maddi manevi büyük sıkıntılara sebebiyet verdiğini ve üzücü olaylarla karşı karşıya kalındığını söyledi. Ayrıca ülkenin, dünyanın en aktif fay hattının üzerinde bulunması sebebiyle ortalama 5 yılda bir deprem yaşanılabileceğini kaydeden Bora, "Doğal afetlerde doğalgaz şebekesinde meydana gelebilecek olası bir hasar durumunda, hızlı, etkili bir şekilde müdahale edilmesi ve bunlardan dolayı oluşabilecek zararlardan en az ölçüde çıkılması amacıyla Kayserigaz ile Bursagaz ortak acil eylem planı oluşturdu" dedi.

Toplantıya her iki şirketin işletme bakım müdürlüğüne bağlı ekiplerin bir araya geldiğini kaydeden Bora, "Gerçekleştirilen toplantıda, Kayseri ve Bursa şehirlerinde meydana gelebilecek bir afet durumunda, doğalgaz alt yapısında hasarlar, kontrolsüz gaz çıkışları, doğalgaz yangınları gibi birçok olay meydana geleceği düşünülerek ortak acil eylem planları ve afet sonrasında yapılması gerekenler görüşüldü. Görüşmeler neticesinde çıkan kararlar arasında, Kayseri'de veya Bursa'da olası bir büyük afet neticesinde şirketler tarafından belirlenen sorumlu kişiler hızlı bir şekilde araçlarıyla birlikte kente intikal edecek ve olaylara müdahalede yardımcı olacak" diye konuştu.

Bu projeyle ilgili olarak Bursagaz ve Kayserigaz tarafında, 16'şar kişi asıl, 13'şer kişi yedek olmak üzere sorumlu ve teknikerlerin belirlendiğini ifade eden Bora, "Belirlenen bu kişiler yıl içerisinde belirli periyotlarda eğitimlere tabii tutulacaklardır. Eğitimlerde Kayserigaz ekibinin Bursagaz şebeke yapısı hakkında bilgilendirilmesi yapılacak ve Bursa doğalgaz şebeke yapısının bilinirliliği en az Bursagaz ekipleri kadar Kayserigaz personeline verilmesi sağlanacaktır. Aynı şekilde Bursagaz personeli Kayserigaz'da eğitime tabii tutulacak ve Kayseri doğalgaz şebeke yapısı kendilerine öğretilecektir" ifadelerini kullandı.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39